Pietoni accidentaţi pe “zebră”

zebra

Trei pietoni au fost accidentaţi, chiar pe trecerile de pietoni, marţi 2 decembrie.

Astfel, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri au intervenit în orașul Roznov, unde doi minori, de 14 și 7 ani, din aceeași localitate au fost surprinși și accidentați pe trecerea de pietoni, de către un autoturism, condus de către bărbat de 39 ani din Hemeiuș, jud. Bacău. Se pare că acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile unui carosabilul acoperit cu zăpada și după ce a acroșat cei doi pietoni, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de către o femeie, de 33 ani, care era oprită pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.
În urma impactului a rezultat rănirea minorilor, ce au fost transportați la Spitalul Județean Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În jurul orelor 17.00, Poliția mun. Roman a fost sesizată despre faptul că pe b-dul. Republicii a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 47 de ani, din Roman conducea o autoutilitară pe b-dul Republicii a surprins și accidentat  o femeie de 64 de ani, care traversa strada pe marcajul trecerii pentru pietoni, de la stânga spre dreapta sensului de mers al autovehiculului.

sursa: Politia Neamţ

 

One thought on “Pietoni accidentaţi pe “zebră”

Lasă un răspuns