Pieton lovit de două mașini

Un bărbat rămas deocamdată neidentificat și-a pierdut viața aseară, într-un accident produs în afara localității Săbăoani, informează Poliția Neamț.
Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că în timp ce un sucevean de 32 de ani conducea un autoturism pe DN 2, dinspre Roman spre Suceava, a surprins și accidentat victima, care se afla pe partea carosabilă. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit din nou de către un autovehicul care se deplasa din sensul opus de mers şi al cărui conducător auto a fugit de la faţa locului. Echipajul de pe ambulanță care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea victimei, aceasta aflându-se în stop cardio-respirator și având leziuni incompatibile cu viața.
Șoferul rămas la locul accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea identității victimei, dar și în vederea depistării celui de-al doilea conducător auto și tragerea la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Oricine poate da relații despre acest accident este rugat să contacteze Poliția”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns