Pieton călcat de maşină pe “zebră”

pieton

În ziua de 13 decembrie 2014, în jurul orei 12.10, Poliția municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că pe strada Sucidava s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  20 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Sucidava, ajuns la trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, nu acordă prioritate de trecere unui  pieton, care traversa strada regulamentar, îl acroşează cu oglinda accidentându-l ușor.
În cauză se efectuează cercetări. 

ALTE ACCIDENTE

În ziua de 12 decembrie 2014, în jurul orei 14.20, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre faptul că pe DJ 155I, pe raza localității Petricani s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  56 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe DJ 155I, pe raza localității Târpești, comuna Petricani, a surprins și accidentat ușor un pieton de 43 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
În cauză se efectuează cercetări.

În ziua de 12 decembrie 2014, în jurul orei 16.31, Poliția municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că pe b-dul Nicolae Bălcescu s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  34 ani din comuna Mărăcinei, județul Buzău conducea o autoutilitară pe b-dul Nicolae Bălcescu din Roman, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit ușor. 
În cauză se efectuează cercetări.

În ziua de 13 decembrie 2014, în jurul orei 13.35, Postul de Poliție Secuieni a fost sesizat despre faptul că pe DN 2 ,pe raza comunei Secuieni, s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  54 ani din București conducea un autoturism pe DN 2, pe raza localității Secuienii Noi, a încercat să evite acroșarea unui câine care se deplasa pe carosabil și a intrat în coliziune cu un cap de pod.  Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor iar  pasagerul care ocupa scaunul dreapta față a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări.

În ziua de 13 decembrie 2014, în jurul orei 18.13, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Agapia s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  52 ani din comuna Pașcani conducea un autoturism pe DN 15E, pe raza localității Varatec, comuna Agapia, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 52 ani din Bălțătești care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.
În cauză se efectuează cercetări.

 

 

Lasă un răspuns