„Pictorul de la TT”, vernisaj în casa Tandemului Hibovski

„Pe 18 februarie, la ora 18” – așa a sunat invitația adresată de artist și gazde pentru cei câțiva privilegiați care au putut să participe la un interesant vernisaj al unei expoziții de ne-ratat.
Artistul este Cristian Petrescu („pictorul de la TT”, cum este cunoscut în Piatra Neamț) iar gazdele au fost soții Maria și Gheorghe Hibovski, vernisajul având loc la Teatrul Tandem, casa lor de suflet.

„În sfârșit pe anul acesta , vernisaj de pictură și sculptură al pictorului CRISTIAN PETRESCU, pe care lumea îl știa ca pictor la TT de ani de zile… Inedită a fost și locația aleasă și anume sala Teatrului Tandem, patronat de Maria și Gheorghe Hibovski!
Dialogul dintre artist și criticul 
Emanuel Nadler a scos în evidență parcursul artistic al lui Cristian din perioada liceului de artă până la hotărârea de a ieși pe simeze abia acum!
Expoziția lui Cristi merită văzută, având în vedere tehnicile diferite utilizate și viziunea diversă a autorului.
Felicitări organizatorilor și artistului plastic! Deci se pot organiza evenimente culturale și în pandemie, mai dificil, însă tradiția culturală nu trebuie să dispară!” a sintetizat profesoara Doina Cecilia Iordăchescu (cunoscută iubitoare de frumos) meniul acestui eveniment.

V.N.
sursa foto: facebook, Doina Cecilia Iordăchescu


Lasă un răspuns