Piatra Neamţ iese în stradă! Miercuri seara la Turn!

Protestul explodat în această seară în Bucureşti unde la ora scrierii acestui text (22.50) sunt peste 20.000 de oameni (28.000 după unele surse) are ecouri în toată ţara şi, deja, este anunţată o manifestaţie similară pentru seara de miercuri, cu punct de întâlnire Turnul lui Ştefan

La această oră deja sunt discuţii pe facebook între internauţii pietreni, discuţia fiind acum axată pe stabilirea orei de întâlnire (18 sau 19).

Image 3

În toată seara, nemţenii au postat pe facebook, informaţii, linkuri spre articole, fotografii cu ceea ce s-a întâmplat azi în Braşov sau Iaşi şi cu ce se întâmplă acum în Bucureşti. De asemenea, s-a comentat ironic cu privire la anunţul premierului Victor Ponta care a găsit ţapul ispăşitor ideal pentru nenorocirea de la Clubul Colectiv.

12191772_1206402706056125_8008281202122784936_n

Majoritatea comentariilor au mers pe mesajele şi solicitările protestatarilor de la Bucureşti, adică demisiile lui Ponta, Oprea şi Piedone.

„VVP a gasit supapa de eliberat presiunea care se acumuleaza – l-a demis pe seful de la ANPC!!! Pai de ce fratica? De calitatea artificiilor? De preturi? De bere acra? Miroase a disperare crancena!”

„Daca presedintele ANPC a fost demis ca sa inchida gura oamenilor, inseamna ca autoritarile nu au inteles nimic din ceea ce inseamna‪#‎colectiv.”

„Se striga Jos Ponta, Jos Oprea, Demisia Piedone, Asasinii, Magheru a fost ocupat. Pietreni, nu mai staţi în casă”.

După ore întregi în care Jandarmeria a refuzat să ofere cifre oficiale sau estimative despre numărul protestatarilor din Bucureşti, tocmai a fost avansată, OFICIAL, cifra de 25.000 de participanţi la marşul de pe traseul Guvern – Ministerul de Interne – Primăria Sectorului 4.

V.N.

cop protest

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns