Piatra Curată, 2021

O nouă ediție „Piatra Curată”, în luna aprilie

✅În perioada 1-30 aprilie se va desfășura la Piatra-Neamț a VIII-a ediție a Campaniei de Ecologizare „Piatra Curată”. Scopul campaniei este înfrumusețarea orașului și atragerea atenției cu privire la aruncarea necontrolată a deșeurilor.

♻️Sunt invitați să se alăture toți cei care doresc să se implice în ecologizarea și înfrumusețarea orașului: ONG-uri, asociații de proprietari, cluburi sportive, unități de învățământ, agenți economici etc.

✅Municipalitatea va pune la dispoziția participanților mănuși, saci și material săditor pentru plantări. Totodată asociațiile de proprietari și unitățile de învățământ vor primi arbori și arbuști pentru înfrumusețarea spațiilor verzi. În ședința Consiliului Local Piatra-Neamț din data de 25 martie, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 20.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

♻️Activitățile de ecologizare se vor desfășura în toate zonele orașului, pe baza unui calendar prestabilit, pentru a asigura respectarea măsurilor de prevenire și protecție împotriva Covid 19.

✅Înscrierile se pot face începând din 1 aprilie, la numărul de telefon 0233/210872. Persoanele fizice care doresc să se alăture campaniei sunt rugate să ia legătura cu asociațiile de proprietari din care fac parte.

♻️Îți dorești un oraș curat și verde? Te așteptăm alături de noi să facem ”Piatra Curată”!

Primaria Piatra Neamt

Lasă un răspuns