Phoenix, Talisman şi Vacanţa Mare – super turneu, super spectacole în week-end-ul de 1 Mai!

Turneul aniversar „Fie să renască, Țara Românească” se oprește și la Piatra-Neamț, în week-end-ul prelungit de 1 Mai. Între 29 aprilie și 1 Mai, pietrenii sunt așteptați în Ștrandul Municipal Piatra-Neamț, de la ora 17.00, să sărbătorească Ziua Internațională a Muncii la un picnic în aer liber, însoțit de muzică și umor de calitate, asigurate de formații legendare ale scenei artistice românești: Phoenix, Talisman și Vacanța Mare. Turneul aniversar, a cărui deviză pleacă de la titlul unui imn al formației Phoenix, marchează împlinirea a 55 de ani de când aceasta a început să-și construiască o carieră care a ajuns să se identifice cu istoria rock-ului românesc, împlinirea a 20 de ani de activitate a formației Talisman și a 30 de ani de prezență scenică a celor de la „Vacanța Mare”.
Programul artistic va fi completat, în cele trei zile, și de recitaluri susținute de Los Anonimos, Misty, Ansamblul folcloric „Floricică de la Munte”, Teodora Sava și elevii Școlii Populare de Arte.
Vă invităm să sărbătoriți românește, la un picnic tradițional, alături de artiști reuniți sub o deviză românească. Toate concertele din cadrul Turneului aniversar „Fie să renască, Țara Românească!” au intrarea liberă.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Cititi si: Ce pune la cale Axinte, la Piatra Neamţ? Ipoteză: Mega-spectacol Phoenix!

V.N.

Lasă un răspuns