Peste două sute de căruțași, amendați de polițiști în trei zile

carutasi

 

În doar trei zile, nu mai puțin de 231 de căruțași au fost amendați de polițiștii nemțeni, care i-au surprins încălcând legea circulației pe drumurile județene sau comunale. Acțiunea, desfășurată în perioada 2-4 august de polițiști de la serviciul rutier, dar și de colegii lor de la ordine publică, nu i-a vizat doar pe căruțași, ci și pe bicicliști și pe conducătorii de mopede sau utilaje agricole.
Ca urmare a neregulilor pe care le-au descoperit, oamenii legii au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe în rândul căruțașilor, urmați de bicicliști – 158, conducători de mopede – 8 și doi conducători de utilaje agricole. Tot cu prilejul controalelor au fost constatate și 7 infracțiuni.
La această acțiune au participat 53 de polițiști, 27 de la rutieră și 26 de la ordine publică.

A.S.

2 thoughts on “Peste două sute de căruțași, amendați de polițiști în trei zile

  1. Falnici ”aparatori ai legii” !!! Cand circula pe strada cate un individ cu un bolid de teren, de zici ca rade tot in fata,fiind un evident pericol public, trepadusii mai ca si-ar baga capul in pamant, numai sa arate ca ”nu au observat fenomenul”, iar pe amarati,ii ia la puricat mai ceva ca pe sustinatorii ISIS……TE C..I DE RAS…

  2. pia care merg cu viteza si beuti la volan nu vede , ce sa faca si ei se ia de amariti, asta e politia Romana!

Lasă un răspuns