PES Activists Neamț strânge semnături pentru un salariu minim european!

PES Activists Neamț cere nemțenilor să se alăture în cea mai importantă campanie de strângere de semnături a momentului, cea în favoarea unei petiții prin care se cere legiferarea unui salariu minim european care să fie de 60 la sută din salariile minime ale țărilor din Comunitatea Europeană.

Apelul către cetățenii din județ este făcut de Carmen Nastasă, președintele PES Activists Neamț: <<Dragi nemțeni, mă adresez dumneavoastră în calitate de președinte al PES Activists Neamț și vă anunț că este în derulare campania de strângere de semnături pentru Petiția: „Pentru oportunități egale în Uniunea Europeană: un salariu minim european!“
Împreună vom putea reduce decalajele între cetățenii Europei. Formațiunile politice de stânga s-au angajat în fața Parlamentului European să introducă salariul minim European! Românii merită și trebuie să fie tratați asemeni cetățenilor altor state alături de care formăm marea familie europeană!
PES activists este o rețea europeană a Partidului Socialiștilor Europeni ce reunește membrii și simpatizanții partidelor socialiste, social-democrate și laburite europene. Puteți semna online petiția AICI!>>

Primul nemțean care a semnat respectiva petiție este Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, partid care este asociat cu PES activist. Lui Arsene i s-au alăturat acum 2 săptămâni și șefii organizațiilor locale PSD, mai ales că în cuvântul ei de la tribuna evenimentului PSD, Carmen Nastasă a promovat același proiect: <<La Conferința Extraordinară a PSD Neamț, moment de bilanț și perspective pentru partid, în calitate de președinte al PES Activists Neamț le-am adresat colegilor social-democrați nemțeni îndemnul de a forma o stângă europeană puternică și unită!
Asta înseamnă drepturi egale pentru toți cetățenii europeni, înseamnă proiecte ample, care depășesc granițele țării, cooptarea tinerilor în politică și, nu în ultimul rând, succesul strategiei PSD și al socialilor europeni!
Un prim pas este pe care să se realizeze, prin susținerea în România a petiției în baza căreia se va introduce și la noi un salariu minim european, care să fie egal cu 60 la sută din salariul mediu al fiecărei țări membre!
Îi mulțumesc președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru semnarea petiției și îl felicit pentru obținerea unui nou mandat în fruntea organizației județene!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “PES Activists Neamț strânge semnături pentru un salariu minim european!

  1. Habar nu au ce fac!Vor distruge capitalul romanesc, iar forta de munca va migra in continuare spre Vest!

Lasă un răspuns