Perechea perfectă pe șosele:  șoferiță neatentă, șofer beat

 

Un accident rutier care a a avut loc ieri pe strada Ștefan cel Mare din Roman, soldat cu r[nirea unui pasager a scos în evidență o clasică și nedorită rețetă a evenimetelor rutiereȘ o șoferiță neatentă care nu a a cordat prioritate și un șofer cu tupeu care și-a spus că nu-I bai dacă urcă băut la volan.
În ziua de 22 august a.c., orele 11.50, pe strada Ștefan cel Mare din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei personae, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 35 ani din comuna Boghicea conducea un autoturism în parcarea unui magazin situat pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea în drumul principal, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta.
Polițiștii au constatat că șoferul autoturismului care se deplasa regulamentar, un bărbat de 48 ani din județul Iași, se afla sub influența alcoolului. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 48 ani a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.

V.N.

Lasă un răspuns