Percheziții la mai multe persoane din Piatra Neamț!


Polițiștii pietreni au descins ieri la șase adrese din Piatra Neamț, unde locuiau persoane bănuită că ar avea legături infracționale cu un bărbat arestat preventiv pentru furt calificat, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț.
Tânărul în vârstă de 30 de ani, a fost prins pe 21 decembrie anul trecut pe strada Chimiei din Săvinești, iar în urma controlului corporal au fost găsite asupra lui un portmoneu în care se afla suma de 484 lei, mai multe bijuterii (lănţişoare, ghiuluri, inele, brăţări) de culoare galbenă, produse cosmetice şi două ceasuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Împotriva acestuia a fost luată de polițiști măsura reţinerii și, ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat, în intervalul noiembrie-decembrie 2016. În continuarea documentării activității infracționale a bărbatului și în baza mandatelor judecătorești, polițiștii au efectuat, ieri, șase perchiziții la domiciliile unor persoane de pe raza municipiului Piatra Neamț”, a precizat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
În urma controalelor efectuate acasă la o tânără de 22 de ani, oamenii legii au găsit 104 pachețele din foiță de aluminiu ce conțineau vegetație uscată. Totodată, în urma perchizițiilor, au mai fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe ceasuri, sume de bani și bijuterii.
Cele 104 pachetele din foiță de aluminiu ce conțineau vegetație uscată au fost ridicate, fiind sesizată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț”, a conchis responsabilul de relații publice al IPJ Neamț.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns