Percheziţii cu „mascaţi” la Văleni. Vizată – reţeaua spărgătorilor de case!

Trupe consistente de la Poliţie şi Jandarmi au descins dimineaţă în Cartierul Văleni din Piatra Neamţ. Dubele au apărut ca din senin puţin după ora 6 dimineaţa, au înconjurat o zonă şi, fluturând mandatele de percheziţie eliberate de procuror, poliţiştii au purces la realizarea unor percheziţii.

„Da, e vorba de 4 mandate de percheziţie care au fost puse în fapt în această dimineaţă la Văleni. E vorba de o anchetă care vizează mai multe fapte de furturi din locuinţe”, a confirmat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamt.

Update; Între timp, IPJ Neamt a dat noi detalii, într-un comunicat de presa :

<<În această dimineață, poliţiştii specializați în investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au efectuat 4 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în aplicare patru mandate de perchiziție domiciliară pe raza anexei Văleni din municipiul Piatra Neamț.
Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, în baza mandatelor emise de instanță.
Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi tineri de 18 şi 21 de ani, ambii din Piatra Neamț. Tânărul de 21 de ani se sustrăgea cercetărilor, însă acesta a fost depistat pe raza localități Hlipiceni din județul
Botoșani și preluat de polițiști.
În fapt, din luna aprilie a acestui an și până în prezent, bănuiţii ar fi pătruns în locuințele a 6 persoane vătămate situate pe raza municipiului Piatra Neamț, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (bani, telefoane, etc.), cauzând un
prejudiciu de aproape 25.000 de lei.
Cercetările sunt în derulare atât pentru recuperarea prejudiciului cât și în vederea reținerii celor două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat>>

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Percheziţii cu „mascaţi” la Văleni. Vizată – reţeaua spărgătorilor de case!

  1. Alo onor mascatilor si procurorilor dar ati gresit adresa!!! La primaria Piatra-Neamt trebuia sa popositi si sa umflati hotii din primarie in frunte cu primarul si secretarul municipiului si abia dupa concediu mergeati la tiganii din valeni city!

  2. IPJ cea mai inutila si toxica institutie din Romania.

    Pe linga incompetenta antologica,aceasta institutie alaturi de Parchet/Dna/Diicot si SRI este praf de coruptie.

    Asta se vede prin actiunile de 2 bani PE CARE LE FAC,insignifiante si penibile.

    Asta e tot ce pot,sa caute 2 hoti marunti…daca ar cauta mai sus de atit,ar trebui sa se aresteze pe ei.

    25.000 ron este salariul unuia din sefii de la IPJ.Aste e cel mai mare prejudiciu adus noua cetatenilor care platim aceasta cloaca de la IPJ.

Lasă un răspuns