„Pensionarul” Găucan a băgat-o în aţe, liderului! Ceahlăul a câştigat după o primă repriză chinuită. Liga 4, etapa 9, REZULTATE, CLASAMENT

Meciul Ceahlăul Piatra Neamţ – Victoria Horia şi-a meritat statutul de derby mai ales că a debutat cu o surpriză uriaşă: veteranul Găucan (43 ani, antrenor-.jucător la Horia) a trimis o torpilă de la 30 de metri care a pus probleme protarului gazdă mingea ajungând îm poartă.

Era minutul 12 şi cei 300-400 de spectatori erau uluiţi. Echipa Ceahlăul (bază sportivă de top la care celelalte echipe din Liga a 4-a nici nu visează, cu jucători tineri care fac fotbal sub bagheta unor antrenori, de la vârste fragede, cu antrenor de Liga 1) era condusă pe propriul teren. Şi de cine? De o echip[ de amatori care nici nu fac antrenamente în timpul săptămânii, nu au nici figuri în cap de mare vedete şi mulţi dintre ei lucraseră cu o zi înainte la slujbă sau în gospodărie.

Ceahlăul a reuşit să egaleze până la pauză. Tot atunci, şi „pensionarul” Găucan a ieşit din joc, stors ca o lămâie (sâmbătă jucase două meciuri de mini-fotbal). În a doua repriză, cei de la Horia au căzut fizic (previzibil, terenul de la Ceahlăul fiind aproape dublu ca suprafaţă faţă de celelalte din Liga 4) iar gazdele au mai marcat 2 goluri.

Între timp s-a oficilizat şi excluderea echipei din Poiana Teiului astfel că adversarul care trebuia să joace cu această echipă a stat duminică.

Mai jos, rezultatele acestei etape…

… si clasamentul la zi:

V.N. / sursa foto: danesanu.blogspot.ro (via Găucan)

Lasă un răspuns