Pe şosele ca pe tarla: cu permis reţinut; cu autorizaţie provizorie expirată; cu şpriţ la bord

politie rutiera 

* Infracțiuni rutiere constatate de către polițiști

În ziua de 03.06.2015, în jurul orei 15.40, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DN15, în localitatea Zănești, un bărbat de 34 de ani, din Bacău care conducea un autoturism având permisul de conducere reținut. Cercetările sunt continuate de către polițiști.

În aceeași zi, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț a oprit pe B-dul Republicii o autoutilitară, condusă de o femeie de 44 de ani, din Piatra Neamţ.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că vehiculul avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic, pe DJ 156A, un bărbat de 39 ani, din Cândeşti,care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatul pozitiv al testării conducătorului auto cu aparatul etilotest.
Și în acest caz cercetările continuă pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamt

Lasă un răspuns