PC şi PLR s-au „pupat” şi la Neamţ. DOVADA!

 

Primul comunicat de presă emis, în Neamţ, cu sigla ALDE a ajuns acum câteva ore în redacţiile publicaţiilor din judeţ. Co-preşedintele ALDE Neamţ, Alexandru Mihai (via PC) prezintă şi simbolistica noului partid dar şi ce îşi propune această formaţiune politică.
Comunicatul respectiv, integral, mai jos:

Alexandru-Mihai<<Vineri s-a constituit o nouă formaţiune politică de centru-dreapta, prin fuziunea Partidului Conservator şi a Partidului Liberal reformator. Congresele celor două partide şi congresul comun au pecetluit formarea partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE)

ALDE se identifică drept un partid de centru-dreapta, păstrând linia liberală în privinţa strategiilor economice, printre care preocuparea permanentă a conservatorilor, sprijinirea IMM-urilor, ocupă un loc principal.

Sigla partidului este o pasăre în zbor încadrată de 12 pentagrame de culoare galbenă în forma unei elipse incomplete.

Până la 1 ianuarie 2017, ALDE va avea o conducere bicefală, Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu şi fiind copreşedinţi. Aceasta se va propaga şi la filialele judeţene, urmând ca Alexandru Mihai şi Ioan Asaftei să fie copreşedinţi ai filialei Neamţ.

„Fuziunea se impunea, pentru că mişcările de pe scena politică românească reclamă întărirea forţelor de centru-dreapta. ALDE s-a constituit ca alternativă la cele două blocuri politice existente. În 2016 vom lupta de la egal la egal cu PSD şi PNL. Pentru a impune un altfel de politică.

ALDE va lupta pentru a dezvolta pătura de mijloc a societăţii, pentru dezvoltarea iniţiativei private, pentru susţinerea dezvoltării micilor întreprinzători şi pentru răsplătirea corespunzătoare a funcţionarilor publici. Vom discuta lucruri concrete nu proiecte „măreţe” care niciodată nu se realizează”, a declarat co-preşedintele ALDE Neamţ Alexandru Mihai.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Alexandru Mihai a prezentat drept argumete reducerea CAS şi a TVA la alimente, măsuri iniţiate de către Partidul Conservator.

ALDE va fi un partid deschis tuturor celor cu principii liberale. „ALDE este cu adevărat un partid liberal şi îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care se regăsesc în aceste principii, din orice partid ar proveni ei dar, în egală măsură, îi aşteptăm şi pe cei care nu au mai făcut politică până acum”, a declarat copreşedintele Alexandru Mihai.

La viitoarele alegeri locale, ALDE Neamţ are ca obiectiv politic minimum 10% din voturile nemţenilor.

Biroul de presă>>

 

 

 

 

3 thoughts on “PC şi PLR s-au „pupat” şi la Neamţ. DOVADA!

  1. „Broasca mica si zevzeaca.. A zarit pascand o vaca.. Si, uimita de mirare,.. Ca o vede asa de mare,.. S-a intrebat cum a facut.. Gogeamite de-a crescut.. – Stiu eu bine, zice, las’ ca,.. Parca vaca nu-i tot broasca.. M-am gandit si am aflat:.. S-a silit si s-a umflat….. Eu ma jur pe cinstea mea,.. Sa ma fac taman cat ea.. ”.. O sa spuneti, ca fabula lui La Fontaine, n-are legatura cu harticolu’. Ba are ! Ca PSD sau PNL……tot o vaca E Si precum zice broscuta, ele in afara de oracait, nimic nu stiu….Oracaituri de presa, marsuri, spectacole oracaicioase prin sali de sport sau de cultura, totul ca sa-si umfle muschii. ALDE, asta, e exact broscuta, mica si urata, dar care-si doreste sa creasca. ALDE, vrea sa fie Vaca ! Si chiar una buna de muls, pentru respectabilii ei copresedinti. Deci, ALDE astia, ne mai lipseau noua, ca sa fim cu tableauxul politic „rotund”…. In fabula, broscuta se tot umfla, facand apel la surate, sa-i spuna cat ii mai lipseste, ca s-ajunga vaca. Ceva in genul Institutelor de Sondaj, din ziua de azi. „Am ajuns-o ? Nu surata. Ia, mai umfla-te o data ! „Si cand iar s-a opintit,.. Broasca subreda si mica.. S-a umflat si a plesnit.. Si s-a spart ca o basica” GHINION, n-asa ? Concluzie….Viitorul suna bine ! POC ! Manca-i-ar……. Astept ca si alde persoane sa mai comenteze, ca, deh, poate azi, Duminica, or mai fi ingerat prin inghitire, un dram doua da rachie si-or avea oleaca da coraj la neuroi, sa se dea scriiciosi. Bahta !!!

  2. La Neamt exista PLR? Unde? Si-au luat teapa conservatorii la Neamt pt ca nu exista nici picior de organizatii in comune… O sa vrea Asaftei functii pt el si angajatii lui…

  3. Cum vrea un partid sa scape de renumele prost, cum fuzioneaza sau face alt partid… Probabil vor sa se spele de imaginea lui Voiculescu, da’ nu prea le merge. Vor fi tot un satelit al PSD-ului, la fel ca UNPR. Vor lua si ei vreo doi deputati si senatori, suficient cat sa-si umfle muschii pe la Bucuresti. Jenant, zau asa!

Lasă un răspuns