PĂZEA! Maşină Apaserv cu girofar!

Maşina din imagine mergea astăzi, prin Bicaz, cu girofarul aprins! Este vorba de un girofar galben, specific maşinilor de intervenţie atunci când se află în misiuni sau execută transporturi speciale sau însoţesc utilaje speciali, atunci când execută diverse activităţi (de exemplu la deszăpezire, la asfaltare, la intervenţii la avarii etc).

Fotografia a fost realizată pe la ora 15,30 şi, după cum se observă din imaginea surprinsă (pe drumul Baraj – centru Bicaz) nu era traficul aglomerat, nici vreun blocaj rutier. Cert este că, din ce spun martorii oculari, maşina avea viteză mult peste limita din localitate, dovadă că după curba la stânga, aceasta a dispărut din vizorul celor din autoturismul din care a fost realizată fotografia.

S-o fi grăbind la vreo avarie, probabil, dar, oricum, stiauţia este totuşi ciudată: Apaserv remite cu conştiinciozitate alerte despre avariile care au loc la reţelele de distribuţie iar azi nu a fost vorba de vreun astfel de mesaj (şi nici în ultimele zile). Deci rămâne întrebarea unde se grăbea cel de la volanului maşinii 4×4 şi speranţa că girofarul nu era folosit doar pentru a impresiona pe posibilii poliţişti aflaţi în activităţi rutiere.

D.V.

One thought on “PĂZEA! Maşină Apaserv cu girofar!

  1. Transporta apa minerala carbogazoasa si exista pericolul ca o sticla sub presiune sa explodeze.Legal trebuia sa-i insoteasca si doua masini de politie!!!

Lasă un răspuns