Paul Tablan, demis din nou din funcție! A venit documentul de la IGPR!

IGPR a comunicat către IPJ Neamț documentul prin care comisarul șef doctor Paul Tablan este decăzut (iar!) din funcția de șef al IPJ Neamț, anunță pentru Vestea surse apropiate de instituție.
Documentul remis de IGPR a ajuns la IPJ încă de vineri și acesta prevede expres destituirea lui Tablan din funcția de șef și punerea lui dispoziție (urmând ca să îi fie trasate alte atribuții, în conformitate cu pregătirea și gradul lui).
Urmează ca IGPR/MAI să stabilească un nou șef interimar dar, conform cutumelor, până la această decizie, prerogativele de șef al instituției sunt preluate de unul dintre andjuncți, cel mai probabil de către comisarul Iulian Oșoianu. Al doilea actual adjunct (împuternicit și el, deci fără concurs) este comisarul șef Leonard Bibirig, mult mai cunoscut pentru cv-ul lui de fost handbalist de liga 1.

Deși pe siteul IPJ Neamț este o zonă generoasă pentru știri/comunicate, instituția nu a făcut publică nicio informație pe subiectul noii demiteri a lui Tablan, deși numele celui care conduce (sau nu) instituția este o informație importantă pentru opinia publică.

Precizăm că numirea/demiterea șefilor de inspectorate județene din țară este atributul ministrului de interne dar care îndeplinește acest act la propunerea conducerii IGPR.

D.V.

 

2 thoughts on “Paul Tablan, demis din nou din funcție! A venit documentul de la IGPR!

 1. Un zero barat care s-a remarcat prin nimic….singurii care nu se vor bucura vor fi infractorii.

  Enumar cateva din realizarili lui Tablan:

  Interlopii/infractorii si-au vazut linistiti de treaba.
  Padurile au fost taiate fara ca nimeni sa-i deranjeze pe hoti.
  Furturile s-au intensificat bineinteles cu autori …necunoscuti.
  Siguranta cetateanului a cazut in cap.
  Deprofesionalizarea politiei prin prisma cetateanului a ajuns la un nou nivel de imagine egal cu cel al interlopilor

  Din pacate acest specimen isi va lua in continuare salariul colosal si in curand pensia speciala”meritata”data de hotii din PSD,indiferent de ce face sau mai bine zis…ce nu face.

 2. Il doare la basca.Fac coada multinationalele la dom” dr.pentru a-l angaja !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.