Patru infractori cazați după gratii


Trei bărbați și o femeie pe numele cărora erau emise mandate de arestare au ajuns în Penitenciarul din Bacău, informează Poliția Neamț. Trei dintre urmăriți au fost prinși de oamenii legii ieri, în timp ce al patrulea a căzut în mâna polițiștilor romașcani în această dimineață. Primul a fost un bărbat de 35 de ani din Borca, acesta fiind condamnat la 1 an, 5 luni și 10 zile de pușcărie și la plata unei amenzi penale de 1466 de lei, pentru că s-a urcat băut la volan.
Tot ieri, polițiștii bicăzeni au prins un bărbat de 47 de ani din Tarcău și o femeie de 32 de ani din Bicaz, ambii fiind condamnați la opt luni de închisoare pentru mărturie mincinoasă.
În această dimineață, în urma unei acţiuni organizate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au prins un tânăr de 19 ani pe strada Fabricii, în timp ce încerca să se sustragă de la executarea pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat să execute 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru o tâlhărie pe care a comis-o în iunie anul trecut, ajutat fiind de o complice.
La data de 16 iunie 2016, în jurul orei 22:20, în timp ce persoana vătămată se afla într-o autoutilitară parcată pe strada Transilvaniei, din mun. Roman, a fost abordat de o femeie, după care inculpatul a pătruns în cabina camionului, de unde, prin folosirea violenței a sustras un aparat GPS, suma de 300 lei, 4 carduri şi mai multe înscrisuri, cauzând un prejudiciu de 1600 lei”, a precizat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns