Patru “haiduci” au fost reţinuţi pentru tâlhăriile comise

mascati 

În ziua de 17.07.2014, în cadrul unei acțiuni organizate de Secția nr.1 de Poliție Rurală Borlești și Poliția orașului Roznov, la care au participat și lucrătorii SAS Neamț, pe raza orașului Roznov și a comunelor Borlești si Tazlău au fost identificați patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani și un bărbat de 33 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tâlhărie. Trei dintre tineri au fost depistați de către polițiști, în jurul orei 14.00, pe raza anexei Slobozia din orașul Roznov, în timp ce se aflau într-un autoturism condus de bărbatul de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, tinerii sunt bănuiți că în noaptea de 06/07.07.2014, în jurul orei 00.30, s-ar fi deplasat cu un autoturism, condus de bărbatul de 33 de ani, la locuința persoanei vătămate din comuna Borlești, de unde ar fi sustras un telefon mobil, ameninţând femeia de 80 de ani cu acte de violenţă. Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor s-a stabilit că susnumiţii în perioada martie-iulie 2014 au săvârşit mai multe infracţiuni de furt pe raza municipiului Piatra Neamţ și a comunelor arondate.

Polițiștii au luat măsura reținerii celor trei tineri și a bărbatului de 33 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, în cursul zilei de azi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.

 

vestea.net / sursa: Biroul de Presă al IPJ Neamţ

Lasă un răspuns