Patronul Cezar Trans: Pasagerii din autocar sunt de la Palatul Copiilor


Autocarul cu 48 de copii de la Clubul Copiilor din Piatra Neamț și însoțitorii lor care a fost implicat astăzi într-un incident în județul Vrancea – textul inițial AICI fusese verificat în detaliu înainte de a fi trimis în cursă. Aceasta este declarația patronului firmei Cezar Trans care, contactat de reporterul Vestea, a precizat că genul de defecțiune precum cea apărută astăzi nu poate fi prevăzut.
Totul s-a întâmplat din cauza prezoanelor care s-au forfecat. Pe o singură roată sunt 10 prezoane, iar dacă unul din ele cedează, le afectează și pe celelalte, pentru că sunt în legătură. Orice altă defecțiune poate fi prevăzută, dar aceasta este imprevizibilă”, a declarat Cezar Plantos.
În cele din urmă, după o jumătate de oră de așteptare, copilașii și însoțitorii lor au fost preluați în siguranță și transportați la destinație, unde vor rămâne timp de o săptămână. „Am solicitat o mașină de la Focșani, care a ajuns în 30 de minute și a preluat grupul. Vă dați seama că de la Piatra Neamț ne lua trei ore să ajungem acolo. În cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine. Nu ne-am mai confruntat niciodată cu un asemenea incident”, a mai punctat Plantos.

Alex SÎRBU / Sursă foto: Monitorul de Vrancea

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Patronul Cezar Trans: Pasagerii din autocar sunt de la Palatul Copiilor

  1. Stimabile patron,sa iti aduc aminte cum conduci tu,si in ce stare deplorabila sunt masinile tale? Sa iti aduc aminte cum ai adus copiii de la ultima plimbare in Brasov,de plangeau de frica aproape vazand cum atingi gardurile si copacii??? Si cate reclamatii ai primit,mai stii,ciudatule? Cum isi dau demisia soferii tai pentru ca sunt siliti sa incalce toate normele de siguranta in trafic??? Te aud??? Sau cate cadre didactice au jurat sa nu mai apeleze la serviciile tale,in veci?

  2. Stie el, neam de manivela, ca daca cedeaza un prezon, cedeaza toate celelalte si ca asta e singura defectiune care nu poate fi prevazuta. Asta se invata la cursul de rezistenta materialelor la facultatea de soferi de 3 luni de la Bicaz ? O fi membru al corpului expertilor tehnici !

Lasă un răspuns