Patrioții români ies în stradă. Miting împotriva ANEXĂRII Cheilor Bicazului la Harghita! Duminică, ora 17, Casa de Cultură, Piatra Neamț!

 

Românii patrioți din Neamț cărora nu le este indiferentă decizia cel puțin controversată a Tribunalului Prahova prin care Cheile Bicazului sunt luate de la județul Neamț si sunt ANEXATE județului Harghita ies duminică în stradă la un Miting care a fost autorizat de Primăria Piatra Neamț.

Locul de întâlnire este platoul din fața Casei de Cultură, de la ora 17. Organizatorii au primit și aprobarea pentru un marș pe traseul Casa de Cultură – Muzeul de Istorie, tur-retur.

„Nemteni, din toate localitatile judetului, va astept la miting . Uniti putem demonstra ca nu toleram fractionarea judetului Neamt . CHEILE BICAZULUI SUNT ALE JUD. NEAMT !!!! Indiferent de simpatii si antipatii , de culoare politica sau religie , nu uitati ca suntem NEMTENI !!! Mobilizati-va , sacrificati cateva ore pentru viitorul judetului , sunati la rude , prieteni , doar uniti putem face ceva . Locuitori ai comunei Bicaz Chei , noi nemtenii suntem uniti pentru voi !
Miting-ul a fost autorizat cu punct de intalnire la Casa de Cultura incepand cu orele 17.00 in data de 30.06.2019 Piatra Neamt . Traseu mars , plecare Casa de Cultura spre Muzeul de Istorie si intoarcere la Casa de Cultura . ( 17.00 – 20.00 ) DISTRIBUITI ,VA ROG ..” – spune Roxana Mihăilă, inițiatoarea acțiunii, într-o postare pe facebook.

 

D.V.

One thought on “Patrioții români ies în stradă. Miting împotriva ANEXĂRII Cheilor Bicazului la Harghita! Duminică, ora 17, Casa de Cultură, Piatra Neamț!

  1. Da trebuie sa ai scoatem afara din țară noastră pe nemernic de unguri,ca tot aduc fonduri de la Budapesta și închiriază multe puncte turistice,foarte importante,de exp:Lacul Rosu,au pus mină pe el,Lacul Sf.Ana,acum mai vor si Cheile Bicazului,au pus taxe mari si merg in buzunarele ungurilor,iar noi romanii,stam si nu ne pasa ce se întîmplă în țărișoara noastră săraca…trebuie sa luam autoritățile la intrebari si dusi in tribunale internaționale,ca la noii sunt cumpărați pe foarte multi banii,corupția este in floare si uite asanevind încet terenuri,si in cutia anii or sa ne vîndă si pe noii ca sclavii,asta doresc Ungurii care mănîncă si traiesc in țărișoara noastră românească!

Lasă un răspuns