Pârtia de pe Cozla, nefuncțională: Mai trebuie zăpadă!


Dacă în anii trecuți distracția era deja în toi pe pârtia de pe Cozla, anul acesta iubitorii sporturilor de iarnă mai au de așteptat până ca sezonul să fie deschis. Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei pietrene, toate instalațiile sunt funcționale iar pârtia este pregătită să-și primească schiorii. Singurul ingredient care lipsește este zăpada.
Pentru ca pârtia să poată fi deschisă, este nevoie de un strat de zăpadă de minimum 30 de centimetri, ca să se poată da drumul la tunuri. Deocamdată însă grosimea stratului de zăpadă este sub acest nivel. Toate instalațiile de pe pârtie sunt funcționale iar de îndată ce vremea o va permite, aceasta va fi deschisă publicului”, a declarat Gabriel Muraru.
Potrivit ultimelor date, stratul de zăpadă de pe pârtie măsura ieri doar 7 centimetri, așa că singura speranță a împătimiților sporturilor hibernale rămâne o ninsoare serioasă.
Ca și în ceilalți ani, pârtia de schi de pe Cozla se află în administrarea SC Perla Invest.

Alex SÎRBU

One thought on “Pârtia de pe Cozla, nefuncțională: Mai trebuie zăpadă!

  1. Aiurea. Ca sa functioneze un tun de zapada trebuie sa ai apa ,temperaturi negative si bani. Ultima data partia a fost pregatita numai cu zapada artificiala. De ce nu spuneti adevarul ….ca nu au bani si mai grav, nu mai au omologare!!!

Comments are closed.