Parlamentarii PSD despre Băsescu – SIE – Ponta: Fumigene!

arsene ponta cam (3)

Parlamentarii social-democraţi nemţeni consideră că acuzaţiile lansate de preşedintele Traian Băsescu cu privire la faptul că Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit sunt, de fapt, “fumigene de campanie”.

“Legat de evenimentele recente, eu va recomand sa urmariti care dintre candidatii pentru Cotroceni au preluat si raspandit fumigenele lui Traian Basescu. Asa o sa intelegeti mai bine cum incearca acest om sa controleze rezultatul alegerilor prezidentiale.

In ceea ce priveste acuzatiile pe care le-a lansat Basescu, pot sa va spun ca sunt cea mai buna dovada a disperarii viitorului fost presedinte. Disperare provocata de groaza pierderii imunitatii, de foamea de putere si, desigur, de teama ca va fi in cele din urma trimis acolo unde ii este locul. La cosul de gunoi al istoriei, adica. Sunt sigur ca el nu se va opri aici si va incerca in continuare sa-l discrediteze pe Victor Ponta. Insa nu va reusi, pentru ca romanii vad foarte bine cine este candidatul Ponta, ce a dovedit el ca poate face pentru aceasta tara si ce planuri are pentru Romania”, a precizat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ.

Vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, susține că președintele Traian Băsescu a introdus, prin afirmațiile cu privire la premierul Victor Ponta, o „temă falsă de campanie” și că, în opinia sa, astfel de „povești” nu sunt crezute nici de către românii care „trăiesc în ultimele cătune”.

„Povești de genul acesta pe care dumnealui le lansează mai ales în campania electorală, în ideea de a promova imaginea unui candidat, nu mai țin nici la cei simpli, cei care nu au școală sau care locuiesc și trăiesc în ultimele cătune. Cred că o temă de campanie ar trebui să fie o temă de campanie serioasă. Dacă susține un candidat, ceea ce este neconstituțional, o poate face, dar promovând favorabilitatea candidaților respectivi și nu aruncând cu noroi, indiferent din ce surse, dacă le are, și aseară nu a convins pe nimeni că le are, asupra unuia sau altuia dintre candidați”, a afirmat senatorul Chelaru.

Președintele Traian Băsescu a declarat luni seară că premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidențiale, a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997 — 2001, fapt care explică ”propulsarea” acestuia la Parchetul General. În afara acestui tip de analiză, Traian Băsescu, nu a adus nicio dovadă care să probeze apartenenţa lui Ponta la servicii secrete.

vestea.net

Lasă un răspuns