Parlamentarii PNL Ţapu şi Leoreanu, în autoizolare!

Parlamentarii PNL de Neamţ Eugen Ţapu (senator) şi Laurenţiu Leoreanu (deputat) au intrat de azi în autoizolare după ce senatorul Eugen Cheţac a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Măsura autoizolării celor doi parlamentari nemţeni vine după ce în urmă cu o oră premierul Ludovic Orban a anunţat că prevenţia este necesară pentru toţi membrii BPN PNL care au participat la şedinţa de luni.

„Eu am stat luni chiar lângă domnul Cheţac. Normal că am intrat în autoizolare, aici unde m-a prins problema, în locuinţa pe care o folosesc cu chirie la Bucureşti. Am anunţat mai devreme DSP Bucureşti şi aştept să vină o echipă să îmi facă testul”, a declarat Eugen Ţapu pentru Vestea.net.

„Sunt deja în autoizolare aici, la Bucureşti. Acum fac testul, luni urmează să fie repetat”, a precizat şi deputatul Leoreanu.

Singurul din parlamentarii liberali nemţeni care nu intră, cel puţin deocamdată, sub imperiul vreunei măsuri este deputatul Mugur Cozmanciuc care este şi preşedintele PNL Neamţ, pentru că el nu a participat la acea şedinţă. Dacă însă vor fi declaraţi pozitiv alţi liberali cu care Cheţac a intrat în contact şi cu care, de asemenea, a intrat şi Cozmanciuc, şi acesta va fi vizat de aceeaşi măsură.

Daniel VINCA

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns