Părinte dezamăgit de evenimentul CRBL şi Kendama! „Buluceală şi prost gust! Ruşine organizatorilor!”

Încă o dovadă că administratorii Mall-urilor din Piatra Neamţ nu au calităţile necesare pentru a organiza şi gestiona evenimente la care participă, în clădire, mai mult de 100 de oameni: după nedoritul spectacol întrerupt al celor de la „Carla’s Dreams” la Mall Galeria de anul trecut, apar primele reacţii negative şi după „CRBL şi Kendama” de la Mall-ul celor de la Nepi (Shopping City), de duminică (29 octombrie 2017).

O mămică din Piatra Neamţ şi-a exprimat public dezamăgirea pentru derularea evenimentului pe care l-a văzut drept „iz de lipsă de organizare, buluceală si prost gust” iar celor care conduc Mall-ul sud-africanilor de la Nepi le-a transmis scurt: „Ruşine organizatorilor!”.

Mai jos, integral, mesajul respectivului părinte:

„Oare de ce firma de pază de la Mall Shopping City a fost din filmul „Cascadorii râsului”?Sau „Cascadorii plânsului”? Evenimentele din Mall Piatra Neamț au mereu iz de lipsă de organizare, buluceală si prost gust! Păcat de invitați! Iar ne-am făcut de râs! (Vorba unui agent de pază:Dnă,mergeți și faceți reclamație!”)
Pt.curioși – In Mall s-au înghesuit la concursul Kendama peste 300 de copii plus părinții din dotare, în cel mai grotesc mod! Rușine organizatorilor!”.

Citeste si CRBL a dus puştimea la Mall! Bodyguarzii nu s-au mai răstit la cei care au încălcat regula NO FOTO-VIDEO

Apar deja likeuri şi comentarii în aceeaşi idee, un alt părinte spunând că: „Alta data e bine de evitat aglomeratiile… mai bine pt copii. Cu asa responsabili, organizatori si altii, risti sa fii calcat in picioare”.

Reamintim că aceeaşi agenţi de pază au facut obiectul unei alte dezbateri pe facebook in care mai multe doamne şi domnişoare acuzau că au fost hărţuite prin mall sub acuzaţia că ar fi făcut fotografii (la intrarea în clădire este notificarea „fotografiatul interzis”). Au fost comentatori care au precizat că atitudinea cerberilor este dictată de şefii ierarhici şi de directoarea Mall-ului. Respectivele victime spuneau că tratamentul primit a fost nedrept întrucât nu făcuseră fotografii. Dar chiar de ar fi comis „crima” respectivă, cei de la Mall au mari probleme din punct de vedere juridic. Este un spaţiu privat dar în care musafirul intră cu acordul proprietarului. Percheziţia unui cetăţean sau verificarea telefonului acestuia (percheziţie informatică) pot fi făcute doar cu mandat emis de procuror şi doar de poliţişti sau jandami, în niciun caz de paznicii de la o firmă privată. Practic, bieţii agenţi de pază care nu au aceste cunoştinţe minime juridice şi pleacă de la premisa „Aşa au zis şefii” sunt împinşi spre încălcarea legii, amănunt care nu-i exonerează în cazul unei potenţiale reclamaţii.


Citeste si 
CRBL a dus puştimea la Mall! Bodyguarzii nu s-au mai răstit la cei care au încălcat regula NO FOTO-VIDEO

Practic, subiectul fobiei pentru poze în antiteză cu postarea de mai sus a părintelui respectiv arată că în loc să se ocupe de probleme mult mai importante, conducerea Mall-ului şi cea a firmei de pază preferă să-i pună pe subordonaţii respectivi să se joace de-a James Bond într-un mod care poate avea chiar repercusiuni penale.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns