PARCARE DE GHIOLBAN! Maşină de Primărie comunală parcată pe loc de TAXI

DSC_0008

Că taximetriştii ar vrea / merita un Cod Rutier propriu e deja un truism. Dar că şi taximetriştii sunt tracasaţi de fel de fel de şoferache e la fel de adevărat.

Un ultim exemplu, de acum vreo două ore: că tot a fost zi plină de şedinţe prin Prefectură şi CJ, unele persoane care nu mai încap de propria importanţă nu s-au sfiit să parcheze care şi cum a apucat. Recordul de grosolănie l-a atins cel care a parcat pe locurile de aşteptare pentru taxiuri din faţa CJ o maşină bleumarin pe care scria maaaare, să vadă tot poporul “PRIMĂRIA PODOLENI”.

DSC_0009

Este vorba de o Dacie Logan cu nr. NT 08 GOT. “Pe ăsta nu îl amendează nimeni. Că, deh, e primar, e prin vreun partid, o fi având proptele”, spunea cu năduf un taximetrist care nu mai găsea unde să parcheze.

O fi fost chiar primarul la volan sau nu? Rămâne o întrebare la care, poate, va veni un răspuns. “Că e primar sau nu, e tot ghiolban. Un cocalar care crede că legile sunt făcute doar pentru alţii”, spunea un alt taximetrist.

Cert este că, la scurt timp, pe uşa din faţă a Prefecturii ieşea chiar primarul de Podoleni, Cristian Croitoriu. Omul tocmai ieşise dintr-o şedinţă care era în curs, la care participau prefectul de Neamţ şi alţi primari.

D.VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “PARCARE DE GHIOLBAN! Maşină de Primărie comunală parcată pe loc de TAXI

Lasă un răspuns