Parcare de GHIOLBAN la o Gală cu „Oamenii Timpului”!

Jurnaliştii nemţeni prezenţi în timpul scrierii acestei ştiri (ora 20,36) la Gala Oamenii Timpului (un eveniment care scoate în evidenţă modelele comunităţii) au fost oripilaţi de modul în care o maşină cu participanţi la eveniment a fost parcată: „tancul” BMW a fost proţăpit pe trotuarul de lângă Teatrul Tineretului, la vreo 2 metri de colţul barierei de la intrarea în curtea instituţiei, la nici un metru de gardul de beton.
Mai jos, fotografia postată de colegul Laurenţiu Mandache de la 1 TV Piatra Neamţ, pe facebook:

ics

” Ics-ul are voie pe trotuar, că-i ics”, scrie Mandache lângă fotografia cu BMW-ul X3.

Şi Ionut Corfu de la TV M Neamţ posteaza fotografii cu o explicaţie pe măsură: ” E OK. Ai parcat pe trotuar”.

ics 2

Nu lipsesc comentariile la cele două postări din care aflăm că:

Mugurel Rosu La ora asta parcarea din fata parcului e goală
Ionut Corfu Deh! Politician…
Laurentiu Lau Chiar vroiam sa te intreb daca nu-l cunosti ))) ……… mare politician !!!!
Ionut Corfu E cel care striga miercuri „Jos clasa politică coruptă!” .

Referirea este evidentă şi îl vizează pe Adrian Niţă, preşedintele M10 Neamţ, el fiind cel care miercuri s-a căţărat pe protestul care avea loc… în faţa Teatrului Tineretului.

Au apărut şi comentarii care susţin teoria faptului că maşina respectivă nu ar apărea în bazele de date cu poliţe RCA achitate. Un alt comentator a emis teoria că poate maşina are RCA dar în loc de nr de înmatriculare să fie trecută seria de pe şasiu…

Cert e că la vreo oră după ce cei doi operatori video urcaseră fotografiile pe facebook, fotoreporterul vestea.net a găsit bolidul în acelaşi loc.

Interesantă este şi prezentarea evenimentului făcută de către organizatori: ”

Sâmbătă, 7 noiembrie, ora 19.00, va avea loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI din Județul Neamț. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Tineretului.
Scopul Galei Oamenii Timpului din Județul Neamț este ca această comunitate să își prezinte reverența în fața celor zece nominalizați locali, care, în urma deciziei Juriului Național, vor lua parte la Gala Extraordinară OAMENII TIMPULUI ce se va desfășura la Iași, sâmbătă, 12 decembrie 2015, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, alături de ceilalți șaptezeci de nominalizați proveniți din zona de desfășurare a Campaniei (www.oameniitimpului.ro). În cadrul Galei Extraordinare de la Iași vor fi premiați cei zece câștigători ai Trofeului Oamenii Timpului 2015.
Gala va fi prezentată de jurnalistul Cătălin Sava”.

Unul din cei 10 nemţeni nominalizaţi ca modele pentru nemţeni este partenera de viaţă a lui Adrian Niţă, Oana Bulai. Conform surselor noastre, la ora 18,55 maşina a fost parcată pe trotuar, la volan fiind Niţă. Oana Bulai a coborât de pe dreapta şi, din grabă, a deschis portiera prea tare, atingând gardul de beton.

D.V.

cop nita

3 thoughts on “Parcare de GHIOLBAN la o Gală cu „Oamenii Timpului”!

  1. De când au ajuns modele toți papagalii -turnători și toate japițele?

  2. Trebuia sunat la Politia Locala pentru a-i da o amenda plus o lectie de morala pentru ca mai acu 2 – 3 zile vroia o Romanie curata. Problema este ca acesti tineri nu vad cit de murdari sint si ca nu-si vad ra**tul din jurul gurii.

Comments are closed.