Paparazzi! Victor Ponta intrând în restaurantul unde a cerut sarmale la cină!

Victor Ponta nu a venit în Piatra Neamţ în dimineaţa zilei de 22 decembrie – aşa cum a bănuit/intuit mai toată lumea care știa de vizita liderului Pro România – ci din seara precedentă, imediat ce a terminat o acțiune similară la Bacău.

Ajunși la Piatra Neamț la scurt timp după lăsarea întunericului, Ponta și ceilalți colegi din stafful Pro România s-au cazat la un hotel din centrul orașului Piatra Neamț după care s-au întors cu mașinile spre sudul municipiului Piatra Neamț, mai exact la restaurantul Balad’or din zona 1 Mai, peste drum de Galleria Mall.

Victor Ponta, Daniel Constantin, Adrian Ţuţuianu, Ion Mocioalcă, Constatin Iacov etc au fost întâmpinaţi în faţa restaurantului chiar de Liviu Harbuz, coordonatorul Pro România Neamţ, după cum arată fotografiile tip PAPARAZZI publicate acum, în premieră, de Vestea. Momentul respectiv, cu intrarea lui Ponta în restaurantul de la Piatra Neamţ, avea loc la câteva minute după ora 21.

Liderul Pro România nu a dorit niciun fel de gustare ci a cerut la masa de seară de după o zi foarte plină ca activităţi tradiţionalele sarmale moldoveneşti. Pe masa la care au luat loc şi cei din stafful central dar şi 8 persoane de la Neamţ s-au mai aflat şi alte feluri de mâncare, printre care brânză cu mămăliguţă sau peşte. Ponta a servit şi un pahar de vin roşu lângă sărmăluţe.

Liderul Pro România s-a retras la hotel după vreo 2 ore, majoritatea celorlalţi rămânând până la ora 1 din noapte, deoarece au completat cina cu o şedinţă tehnică organizatorică. Printre cei 8 nemţeni care au luat masa în seara respectivă cu Victor Ponta s-au numărat Liviu Harbuz (coordonator Pro România Neamţ), Vasile Panaite (coordonator Pro România Piatra Neamţ), Radu Berejan (secretar Pro România Neamţ), Mădălina Ciubotaru (coordonator Organizaţia de Femei Pro România Neamţ), Radu Secuiu (coordonator Organizaţia de Tineret Pro România Neamţ).

Daniel Vinca
foto: Departamentul Paparazzi VESTEA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns