Paparazzi: Primarul Micu, la un mic şi o bere cu presa romaşcană!

Întârzierea spectacolului lui Fuego de sâmbătă seara de la Roman a dat peste cap şi planurile primarului Lucian Micu. Acesta s-a repliat repede şi – vezi foto de mai sus – a folosit întârzierea în scopul nobil al întreţinerii relaţiei cu presa locală.

Din fotografiile şi imaginile video primite de la faţa locului de la romaşcani care mai nou o fac şi pe paparazzi pentru Vestea, rezultă că meniul a fost unul tipic pentru o serbare câmpenească (sau bâlci): mici cu muştar şi bere la halbă (pardon, la pahar de plastic).

Primarul Lucian Micu a servit câţiva mici şi 1-2 beri, mult mai „consumator” fiind, pe partea de „papa”, unul dintre jurnalişti (cine ştie de câte zile colegul tot face teren de dimineaţă până seara, de nu apucă nici să mănânce ca lumea…). În treacăt fie spus, dacă respectivul coleg chiar a mâncat vreo 10 mici în câteva minute şi are probleme gastrice în următoarele zile, partenerii Vestea îi recomandă ceva medicamente care ajută digestia şi un regim strict (covrigei, pâine prăjită, ceai de mentă).

Din aceleaşi imagini şi informaţii de la locul faptei, rezultă că deşi s-a aflat chiar în zona meselor de protocol (unde erau aşezaţi primarul şi jurnaliştii), Claudia Matei (purtătorul de cuvânt de la Primărie) nu s-a alăturat momentului Administraţie – Presă. Poate fi doar o întâmplare, poate era şi ea foarte preocupată să afle de ce întârzie spectacolul sau poate, pur şi simplu, e doar o confirmare a unor „relaţii răcite” între aceasta şi o parte din jurnaliştii romaşcani. Cert e că participarea purtătorului de cuvânt la o astfel de întâlnire ţine aproape de fişa postului, pentru că oricând poate solicita un jurnalist un detaliu pe care Primarul nu-l are la îndemână şi atunci se transformă în sarcină pentru comunicator. Sau poate Claudia Matei nu amestecă discuţiile directe cu presa cu discuţiile cu Primarul Micu…

Cert este că ospătarul de la cortul respectiv a manifestat grijă maximă pentru jurnalişti, luând şi onorând prompt comenzile pe care, cu siguranţă, ca o bună gazdă, primarul le-a trecut la categoria „din partea casei”.

Sursele Vestea au mai precizat că primarul Micu părea foarte detaşat la întâlnirea cu presă, stare de spirit pe care nu a reuşit să o arate şi la „momentul publicitar” de pe scenă, în cuvântarea ţinută alături de Fuego scăpând 2-3 bâlbe uşoare.

D.V. – foto: Paparazzi amatori Roman

Comentarii Facebook

One thought on “Paparazzi: Primarul Micu, la un mic şi o bere cu presa romaşcană!

Lasă un răspuns