Panică în firmele familiei Tărâţă

tce 3 brazi (1)

“Alo? Ce ştii? Au arestat pe cineva? Cum, sunt cu duba şi la Remat în curte?” – cam astfel se discută, pe telefoane, de dimineaţă, pe telefoane între angajaţii din grupul de firme al familiei Tărâţă sau între aceştia şi membrii familiei sau cunoscuţi.

Până la comunicatul prin care DNA Bacău va spune pe cine a săltat, cui a dat drumul acasă şi cui asigură cazarea în arest preventiv, oamenii jonglează cu frânturi de informaţii, cu presupuneri amestecate cu mici pete de certitudine.

Cert este că în Neamţ, procurorii DNA Bacău însoţiţi de Jandarmii de la Brigada Specială au descins de dimineaţă la vreo opt adrese. Doar una e a unei instituţii publice (APDRP Neamţ), restul fiind ale unor firme private.
Şi dacă un microbuz al Jandarmilor Băcăuani a stat câteva ore în curtea APRP Neamţ, un altul a fost văzut în curtea REMAT (unde sunt şi birouri TCE 3 Brazi şi sediul Est Tv).

La această oră însă de mai dau telefoane, se mai întreabă. Rămâne de văzut ce şi cât e adevărat din ceea ce se vehiculează: persoane (multe persoane, că şi în suveica “firme clonate”, DLAF vorbea de vreo 18 astfel de “puiuţi” ai TCE 3 Brazi) luate la audieri, documente ridicate, calculatoare sigiliate şi “împrumutate” de procurori pentru a vedea ce e prin ele sau ce s-a mai şters.

Încă nu se ştie dacă vizita procurorilor DNA l-a însănătoşit pe ex-directorul de la APDRP Neamţ, Ciprian Astanei, care e de câteva luni în concediu medical. Din câte mai povesteau unii, printre discuţiile (telefonice sau nu) au fost şi unele referiri sau întrebări cu privire la… starea de sănătate a lui Astanei.

tce 3 brazi (2)

vestea.net

 

2 thoughts on “Panică în firmele familiei Tărâţă

  1. MASINA AIA DIN POZA E BUNA SA II ASIGURE TRANSPORTUL SECURISTULUI CARE CONDUCE POSTUL TV AL LUI TARATA

  2. DNA, DIICOT, SRI, DGA, SIPI si alte structuri pun mana de la mana sa inchirieze mai multe autocare cu care sa-i duca intr-o excusie la MITITICA pe toti cei care au semnat falsuri pentru firmele lui Culita Tarata si pe toti cei care au ajutat la toate furaciunile facute prin aceste firme. Sunt angajati de la firme private dar si unii functionari de prin diverse institutii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.