Panaite, preludiu la ADIO Pro România! „Nu îmi este teamă să o iau de la început!”

Vasile Panaite, vineri seara, 6 aprilie, pe la ora 22 – mesaj pe facebook în care nu le mai spune oamenilor că „trebuie să fim pro…”, nu mai spune nimic de Pro România ci despre oameni, despre el și oameni, de echipa pe care o face cu oamenii simpli nu cu ceilalți oameni politici, despre compromisuri de principiu pentru asigurarea unei susțineri politice dar că pe primul loc eu pun doar interesul dumneavoastră”.

Ca să fie și mai clar că e vorba de un fel de preludiu la un divorț „Panaite – Pro România”, printre altele mai urmează Așa că nu voi face compromisuri de dragul politicii și al politicienilor” și „Nu îmi este teamă să o iau de la început, știu că fac parte din cea mai bună echipă alături de dumneavoastră!”. Iar mesajul „Mă voi dezice ferm de orice proiect politic în care nu cred sau care nu este compatibil cu ceea ce gândesc că este bine pentru Piatra-Neamț, pentru județul Neamț, pentru oameni!” este la fel de elocvent din moment ce nu te poți dezice (conform logicii și limbii române) de adversari ci de tovarăși.

Mesajul lui Vasile Panaite, integral, mai jos:

<<Dragi prieteni,

Mi-a fost drag să fiu mereu în mijlocul oamenilor, i-am simțit de fiecare dată aproape, cu sufletele calde și deschise. Munca în echipă m-a caracterizat tot timpul, și ca primar, și ca prefect. Iar când spun echipă mă refer la oamenii simpli. Alături de ei, de oamenii simpli este cea mai curată și bună echipă iar eu asta îmi doresc: performanță în administrație! Este drept că fără o susținere politică e greu să îți duci la îndeplinire proiectele. De multe ori ești nevoit să faci compromisuri din acest punct de vedere. Însă vreau să vă asigur pe toți de un singur lucru: pe primul loc eu pun doar interesul dumneavoastră! Așa că nu voi face compromisuri de dragul politicii și al politicienilor! Mă voi dezice ferm de orice proiect politic în care nu cred sau care nu este compatibil cu ceea ce gândesc că este bine pentru Piatra-Neamț, pentru județul Neamț, pentru oameni!
Nu îmi este teamă să o iau de la început, știu că fac parte din cea mai bună echipă alături de dumneavoastră!
Împreună vom învinge!

 

Cu respect,
Vasile PANAITE>>.

Ca o coincidență, tot vineri seara dar cu o săptămână în urmă și cu vreo 2 ore mai devreme, primarul Dragoș Chitic își anunța, tot pe facebook, demisia din funcția de președinte PNL Piatra Neamț.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Panaite, preludiu la ADIO Pro România! „Nu îmi este teamă să o iau de la început!”

  1. Navetist, oportunist, personaj cu un caracter identic cu al lui Dinu Paturica si din pacate sunt multi ca acest parvenit….Unde sunt oamenii de caracter ai judetului, ai tarii, cine ii stopeaza pe acesti nemernici ?!

  2. Oamenii de caracter ai judetului sunt ocupati cu munca.N-au timp de politica.
    Aaaa …asaftei! Mare om, mare caracter!

  3. Hai sictir!

    Ai noroc ca avem institutii ca DNA/PARCHET/ANI/IPJ praf de coruptie si incompetenta altfel erai demult la racoare.

Lasă un răspuns