Panaite, mesaj cu lipici la biciclişti! Tot în faţa Primăriei!

Ex-prefectul Vasile Panaite îşi continuă campanie. Nu spune pentru ce dar nici nu infirmă că trage cu ochiul spre Primăria Piatra Neamţ şi cu ultima postare video virală (6,5 k vizualizări) vizează clar şi fără echivoc targetul iubitorilor sportului cu bicicleta. Oameni care, în Piatra Neamţ, sunt tot mai mulţi de la o zi la alta.

Filmarea respectivă este o invitaţie a lui Panaite către nemţeni pentru ca aceştia să participe la „Masa Critică” de azi, 25 mai, dar finalul este unul politico-admonistrativ: în Piatra Neamţ e nevoie de piste de biciclete.

Ca să nu fie dubii, potenţialul candidat la funcţia de primar de Piatra Neamţ, însoţeşte clipul şi de un text la fel de clar:

„Te invit să participi la prima ediție din acest an Masa Critică!
Vino și tu pe bicicleta vineri, 25 mai, la ora 18.00, în fața Teatrului Tineretului, pentru a arăta autorităților că Piatra-Neamt are nevoie de o pistă pentru bicicliști. Te astept!”.

Pentru cei care nu ştiu, Piatra Neamţ, cu o pistă de un kilometru la circa 80.000 de locuitori este pe unul din locurile codaşe din ţară – dacă nu chiar pe ultimul – în topul municipiilor reşedinţă de judeţ.

Un comentariu de răspuns de la aceeaşi postare e şi el foarte interesant. „Eu vă felicit pentru numeroasele acțiuni pe care le organizați și vă asigur, așa cum am făcut-o și ca prefect, că și ca om simplu – și cine știe ce ne rezervă viitorul – voi fi alături de dumneavoastră și de întreaga comunitate!”, spune Panaite. „:Şi cine ştie ce ne oferă viitorul”… Filosofic, nu?

Mai jos, şi clipul respectiv filmat – ce coincidenţă! – chiar în faţa Primăriei Piatra Neamţ:

https://web.facebook.com/institutiaprefectului.neamt/videos/217415482188780/
……………….

D.V.

One thought on “Panaite, mesaj cu lipici la biciclişti! Tot în faţa Primăriei!

  1. Asa zicea si karatistu lui peste din echipa PNL-lui care s-a jurat inainte de alegeri ca daca Chitic cistiga si nu face piste pentru biciclete isi da demisia din CL/PNL.

    Dupa 2 ani,nu avem nici un metru de pista iar karatistu este tot bine merci in PNL alaturi de sifonatorii banilor publici Birjoveanu si Ciobanu.

    La nivel de cetatean nu se face NIMIC in acest oras.

    Piatra Neamt este in topul celor mai poluate orase din tara.

    ZERO masuri pentru a limita traficul nenorocitilor care se plimba fara rost toata ziua prin oras.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.