Panaite, la câţiva metri de Primăria Piatra Neamţ! Audienţă RECORD pentru „Provocare cu Talida Cozma”

„Eu nu spun nici că voi candida, nici că nu voi candida” – a spus fostul prefect Vasile Panaite, răspunzând întrebării tranşante adresate de Talida Cozma în cadrul primei emisiuni realizată de jurnalistă la TURN TV (vezi mai jos, materialul video).

Precauţia lui Panaite de a nu confirma dar nici de A NU INFIRMA ipoteza unei candidaturi ale sale pentru Primăria Piatra Neamţ lasă cale liberă ipotezei lansate în premieră de Vestea, ca urmare a mesajelor date de acesta imediat după ce a fost demis din funcţia de prefect („Continuăm împreună!” Unde va candida fostul prefect Panaite?).

Emisiunea de joi a fost cea de tip „pilot”, „Provocare cu Talida Cozma” fiind noul proiect pe care cunoscuta jurnalistă şi prezentatoare nemţeană îl va redula împreună cu Turn TV. Iar această primă emisiune cu Panaite a fost una care a spart orice record. A fost tranmisă live (urmând a fi apoi montată şi repostată pe internet) şi deja a trecut de pragul psihologic de 10.000 de views. E vorba de un adevărat record de audienţă pentru o emisiune locală, puţini jurnalişti din Neamţ sau invitaţi de prin politică sperând la asemenea cifră.

Sute de comentarii au curs, în direct, pe pagina de facebook TURN TV. Toate aceste rezultate arată că Talida a stabilit foarte bine nu doar invitatul din prima emisiune (unul cu potenţial de audienţă, a se vede şi reacţiile masive la postările lui pe net) dar şi detaliile tehnice (emisiunea a fost realizată cu cei doi mergând pe jos prin Parcul Tineretului şi pe la Curtea Domnească).

Întâmplător sau nu (mai curând „nu”), o parte a emisiunii a fost filmată cu plan secund Primăria Piatra Neamţ, Panaite vorbind despre el şi oamenii care doresc administraţie performantă la câţiva metri de biroul primarului Dragoş Chitic.

Vestea a fost pe fază, mai jos aveţi câteva imagini chiar din timpul realizării şi transmiterii emisiunii:

Iar în continuare puteţi vedea emisiunea care a adunat deja peste 10.000 de vizualizări:

https://web.facebook.com/turntv.ro/videos/605101186523086/
………….

D.V.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.