Panaite, încă un pas spre PNL! Mesaj de împăcare și laudatio pentru Chitic!

După ce în urmă cu câteva zile anunța că votează cu PNL și îi îndemna pe nemțeni să facă la fel anunțându-și și disponibilitatea de a bea o cafea cu deputatul Mugur Cozmanciuc, fostul prefect Vasile Panaite revine cu un alt mesaj interesant. Încă nu spune dacă a ajuns să bea cafeaua cu liderul PNl Neamț dar mai face un pas clar spre formațiunea liberală, vorbind despre „greșelile trecutului”, despre asumarea acestora și anunțându-și aprecierea pentru actualul primar de Piatra Neamț, liberalul Dragoș Chitic.

Un prim fragment din mesajul postat aseară pe facebook de Panaite se referă la greșeli dar transmite asigurarea că nu au fost intenționate: „Sunt momente în viață în care trebuie să îți faci și bilanțuri, să vezi ce ai făcut bine și să înțelegi din greșelile trecutului. Și eu sunt om și am puterea să recunosc atunci când greșesc însă vreau să vă asigur că niciodată nu a fost cu intenție. Știm cu toții însă pilda biblică: să ridice primul piatra cel ce este nevinovat…”

Al doilea fragment e mai cu subiect și se referă la reevaluarea primarului în funcție pe care Panaite îl critica odată: „Am fost, sunt și voi rămâne un om de echipă.
Îl respect pe domnul Dragoș Chitic, ca primar și ca om politic, și am încredere în echipa PNL! Este o echipă care face performanță în administrație și în care cred!
Cu respect,
Vasile PANAITE”.

Deși în primul fragment nu spune numele lui Chitic, coroborarea firească a celor două pasaje transmite cât se poate de direct un fel de scuze din partea fostului prefect pentru actualul primar, pentru criticile de altădată.

Și acest ultim mesaj dar și „poza” contului de facebook al lui Panaite (din ultimele 3 postări, 2 sunt mesaje proprii pro-PNL iar al 3-lea este un share dat la un articol cu mesaj de campanie PNL) arată – mai clar chiar decât o săgeată – destinația politică viitoare a fostului prefect.
Chiar astăzi, la ora 12, PNL Neamț are o conferință de presă la care sunt anunțați Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț și președinte interimar PNL Piatra Neamț), Dragoș Chitic (primar Piatra Neamț și secretar interimar PNL Piatra Neamț) și senatorul Eugen Țapu. Să fie și un al 4-lea participant surpriză în persoana lui Panaite?

Vedem!

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Panaite, încă un pas spre PNL! Mesaj de împăcare și laudatio pentru Chitic!

  1. Jalnic…

    De altfel,Panaite se integreaza perfect in PNL unde se gasesc toti hotii care au devalizat acest oras.

Lasă un răspuns