Panaite desființează Programul lui Chitic: „Hârtii şi poze! În 6 ani nu au fost în stare să astupe 2 gropi din asfalt!”

Programul pentru 2019 al administraţiei pietrene prezentat de primarul Dragoş Chitic stârneşte deja reacţii. Într-o postare pe facebook, fostul prefect Vasile Panaite (preşedinte Pro România Piatra Neamţ şi candidat pentru Primărie în 2020) demontează cele 33 de pagini de „proiecte pe hârtie şi desene” şi trage concluzia că „unii ar vrea să ne păcălească”.

Deşi nu-i scrie numele primarului, este evident la cine se referă Panaite în contextul în care postarea sa a fost făcută la scurt timp după ce Dragoş Chitic a prezentat respectivul Program într-o conferinţă de presă (CLICK aici pentru detalii).

<<Dragi prieteni,

Vin în fața d-voastră și vă cer părerea (așa cum este corect) despre cum vedeți d-voastră viitorul municipiului Piatra-Neamț.
Hai, prieteni, să fim realiști! Și să facem ECHIPĂ!
Unii ar vrea să ne păcălească și ne vorbesc despre zeci de milioane de euro. Daaaaa, pe proiecte scrise doar pe hârtie!!! Serios??? Mai scriem vreo 20…
Împreună, dacă e nevoie!.
Dar noi nu mințim!!! Hai să facem proiecte pe bune, 5 (cinci) sau 6 (șase) sau ori câte ar fi nevoie!!
Dar chiar să fie pentru Piatra-Neamț, cât mai multe și cât mai bune!
Revenind,..
Ei ce au făcut concret în ulltimii 6 ani!! Pe bune! Ce??? Răspundeți d-voastră; Cu sinceritate!!!;
Nu au reușit să rezolve nici măcar 2 (două) gropi din kilometrii de străzi din Piatra-Neamț! Măcar gropile din asfalt….
Hai, totuși, după părerea d-voastră, care sunt cele mai mari probleme ale municipiului Piatra-Neamț? Veniți d-voastră cu sugestii/păreri/comentarii!
Vă asigur că le voi lua în considerare pe toate,

Cu respect,
Vasile PANAITE>>, spune candidatul de la Pro România.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Panaite desființează Programul lui Chitic: „Hârtii şi poze! În 6 ani nu au fost în stare să astupe 2 gropi din asfalt!”

  1. Piti ai început campania? Ai stat cam pe uscat. N-ai mai prins contracte grase cu instituțiile statului. Visezi la scaunul de primar, umblii prin biserici să te sprijine popimea. Ca prefect ce mari realizări ai avut?

Lasă un răspuns