Panaite: Candidez sută la sută la Primărie! Nu sunt „iepure” pentru nimeni!

Fostul prefect de Neamț, Vasile Panaite a declarat, în exclusivitate pentru Vestea.net, că va candida 100 % pentru funcția de primar de Piatra Neamț, în 2024. Panaite a respins ferm ipoteza că acum ar critica actuala administrație din postura de „iepure” pentru un alt candidat care va oficializa mai târziu o astfel de intenție.

„Candidez la Primărie. Sută la sută. Nu pot spune acum cu cine dar vă asigur că acum candidez. Nu, cum să fiu iepure pentru altcineva? Exclus. Nu aș vrea să scrieți acum știrea asta dar dacă o faceți, mesajul meu pentru pietreni este acesta: candidez garantat!”, a declarat Panaite în urmă cu câteva zile.

În urmă cu alte câteva zile, la o emisiune Vestea Tic-Tac, Panaite a făcut referire la mai multe neîmpliniri care pot fi cuantificate în sarcina actualei administrații locale cindusă de primarul Andrei Carabelea. Iar în secvența „TIR cu întrebări” a utilizat jokerul PASS doar la întrebarea care viza partidul (PNL sau altul) cu care acesta se va înscrie în bătălia electorală de peste 2 ani.

Emisiunea poate fi văzută AICI.

D.V.

 

 

 

 

One thought on “Panaite: Candidez sută la sută la Primărie! Nu sunt „iepure” pentru nimeni!

  1. Nu este ..iepure,este doar turnator la Securisti inca din tinerete,lucu care i-a permis sa aiba”succesuri”in afaceri si sa nu ajunga la puscarie.

    Tupeul si nesimtirea acestui turnator sunt”asigurate”de securistii prosti din spatele lui care au devalizat si adus pe butuci aceasta tara”promovand”oameni de”valoare”ca Panaite.

    Romanica,statul mafiot condus de securisti analfabeti si prosti de dau prin gropi care se ocupa numai cu furtul banilor publici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.