Panaite, anunțul anului: „Candidez la Primărie! PRO Piatra Neamț!”

Later edit: 540 like, 173 comentarii (aproape toate favorabile), 30 de share (majoritatea de la persoane neafiliate politic si, foarte important, conturi reale, nu fake-uri sau postaci). Actualii demnitari din vârful administrației municipale sau județene nu au un astfel de impact masiv si rapid nici în visele lor cele mai frumoase, deși au în spate armate de postaci sau de așa-zisi specialisti in imagine…

Fostul prefect de Neamt, Vasile Panaite face anuntul anului, asumandu-si in premiera cabdidatura pentru functia de primar și vorbind despre un proiect PRO Piatra Neamt, ceea ce inseamnă că a bătut palma cu Pro România a lui Victor Ponta.

„Dragi prieteni,

În urma discuțiilor cu d-voastră, a sutelor de mesaje încurajatoare pe care mi le-ați transmis, fie în întâlnirile noastre întâmplătoare, fie în mediul on-line sau telefonic, am luat o decizie fermă pe care vreau să v-o comunic și aici.
Îmi doresc, la fel ca d-voastră, să las ceva în urmă. Ceva bun. Ceva trainic. Să întoc comunității tot ce am primit, la rândul meu, de la ea.
Am acumulat suficientă experiență în cei 20 de ani de administrație (contabil-șef, primar, prefect) pentru a putea gândi un proiect solid, alături de alți specialiști din diverse domenii, pentru ca municipiul Piatra-Neamț să treacă la un nivel superior.
Trebuie să recunoaștem cu toții că orașul nostru și-a schimbat înfățișarea în ultimii 10-12 ani dar sunt convins, la fel ca cei mai mulți dintre d-voastră, că nu este suficient. Avem de recuperat un decalaj enorm față de alte orașe dar asta nu este suficient! Municipiul Piatra-Neamț merită să redevină Perla Moldovei!
Am strâns în jurul meu oameni valoroși din diverse domenii, oamenii tineri dar deja cu experiență și expertiză, alături de care am gândit un proiect PRO Piatra-Neamț. Nu cred că este suficient, am nevoie de sprijinul d-voastră, de fiecare cetățean al orașului, pentru a pune umărul împreună, pentru a mișca lucrurile în direcția cea bună”, spune fostul prefect.

Panaite este convins că din acest moment va deveni o tintă pentru alte echipe politice, pentru candidati, activisti, postaci si ca prefata la viitoarele atacuri care il vor viza anunta ca isi asuma greselile facute pana acum, ca orice om si ca aerorile respective au fost generate mnereu de dorinta de a face lucruri bune: Vor exista și voci critice dar asta nu mă sperie și nu mă oprește. Suntem prea mulți, cei care dorim binele orașului, care suntem PRO Piatra-Neamț.
Sunt un om simplu, cu bune și cu rele, dar mă simt curat în fața lui Dumnezeu, nu pentru că nu aș fi greșit, ci pentru că am vrut mereu să fac bine.
Cu acest gând, de a face bine, pornesc în acest proiect în care vă invit și pe dumneavoastră.
Da, voi candida la Primăria Piatra-Neamț!
Împreună PRO Piatra-Neamț!
Cu stimă, Vasile PANAITE”.

Panaite este al doilea politician de top din Neamt care isi anunta intentia ferma de candidatura pentru functia de primar de Piatra Neamt, pentru alegerile locale din 2020. Un anunt similar a fost facut in urma cu cateva saptamani de viceprimarul Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt. Actualul primar Dragos Chitic (PNL) nu a facut inca niciun anunt in acest sens si, probabil, mai asteapta sa vada cum vor evolua dosarele cu antetul DNA care ii atarna acum precum o piatra de moara. Dragos Chitic este inculpat intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentrru presupuse fapte de coruptie si este cercetat intr-un al doilea dosar instrumentat tot de procurorii DNA. Surse apropiate de mediile juridice spun ca e foarte posibil ca numele lui sa mai apara in alte 2-3 dosare…

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Panaite, anunțul anului: „Candidez la Primărie! PRO Piatra Neamț!”

 1. Toti hotii in partidul lui Ponta.

  Tupeul acestor delapidatori se datoreaza in totalitate institutiilor corupte si esuate DNA/PARCHET/IPJ/DIICOT si SRI.

  Aceste specimene incompetente din institutiile de mai sus ne delapideaza luna de luna banii pe care cetatenii cinstiti ii platesc sub forma de taxe si impozite prin salariile colosale pe care le iau,total nemeritate,nejustificate care sunt o sfidare si o bataie de joc la adresa noastra a tuturor.

  Avem zeci de procurori in acest oras/judet care nu fac absolut nimic in afara de a se ascunde prin birouri,a compromite anchete si le bagateliza si pleaca acasa luna de luna cu sute de milioane salariu.Avem coruptie fara corupti.Nici un condamnat.ZERO.In 28 de ani.De ce platim acesti oameni?

  Va dati seama ca avem procurori care nu au finalizat nici o ancheta in viata lor si ies la pensii speciale la 50 de ani de sute de milioane?

  Este revoltator.Prostii prostilor ieseau in strada sa le ia apararea acestor paraziti scandind tot felul de lozinci cretine precum”DNA,sa vina sa va ia…”hahahahahahahaahhahahahahaa….ce penibil.

  Aceste institutii sunt atit de incompetente si corupte incit doar inchiderea lor mai poate salva aceasta tara.

Lasă un răspuns