PACT: Neamțul este primul județ care ar putea da un deputat independent!

Județul Neamț ar putea fi primul care dă un deputat independent – este afirmația făcută de fondatorul PACT, Sebastian Burduja, în contextul apropiatelor alegeri parlamentare din 11 decembrie.
burduja
Până acum, am strâns 20 de mii de semnături de la nemțenii care ne susțin candidaturile independente pentru Parlament, eu pentru Camera Deputaților iar colegul meu Andrei Carabelea pentru Senat. Este un semn că oamenii sunt alături de noi și că își doresc o schimbare. Acest lucru ne dă încrederea că județul Neamț ar putea fi primul care dă un deputat independent în Parlament, pentru că, trebuie să recunoaștem, la Senat este mai greu să se întâmple acest lucru”, a spus Burduja.
carabelea
Ne-am întâlnit în această campanie cu mii de nemțeni din toate colțurile județului, de la Roman la Borca” – a punctat și Andrei Carabelea. „Părerea noastră, indiferent de zona în care ne-am aflat, este unanimă. Oamenii s-au săturat de clasa politică din ultimii 27 de ani, se simt trădați. Propunerile și proiectele cu care atât eu cât și Sebastian Burduja venim în fața lor sunt menite să le redea încrederea că lucrurile pot sta și altfel. În fiecare zi, încercăm să reîncărcăm bateria speranței”, a adăugat acesta.
Afirmațiile celor doi aspiranți pentru un fotoliu în Parlamentul României au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Valentin Ștefan, vicepreședinte PACT. În cadrul conferinței de presă s-au abordat atât subiecte care țin de problematica protecției mediului înconjurător, cât și teme care au avut drept direcție de abordare problema românilor plecați la muncă în străinătate. Este știut faptul că Neamțul este primul județ din țară în topul celor plecați la muncă sau la studii în străinătate – aproape 70 de mii de oameni.

Alex SÎRBU / ADV.

One thought on “PACT: Neamțul este primul județ care ar putea da un deputat independent!

  1. Mai puisorilor, am auzit ca cel putin unul dintre voi nu e chiar asa virgin, Cica ar fi fost trup si suflet in porocaliu, dar astia (portocaliii) nu au mai avut clante disponibile si omul s-ar fi independentizat. Daca chiar asa este, stai acasa omule ca esti periculos din start.

Comments are closed.