P.N.I. Anghel Saligny, prezentat de Prefect și Guvern primarilor din Neamț

Proiectul Național de Investiții Anghel Saligny a fost astăzi prezentat oficial primarilor din Neamț, într-o întâlnire organizată de Prefectura Județului și care a fost prezidată de prefectul George Lazăr, Mircea Abrudean (Secretar General adjunct al Guvernului Romaniei) și de senaorul Eugen Țapu (chestor al senatului).

„83 de primari din Neamt si reprezentanti ai Consiliului Judetean au participat la aceasta sedinta tehnica cu maxim interes, pentru ca dupa data de 20 septembrie incepe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finantarea drumurilor de interes local sau judetean, a dezvoltarii retelelor de apa sau canalizare si ulterior pentru infiintare/extindere retele gaze naturale.

Proiectul Anghel Saligny are o alocare bugetara de peste 10 miliarde de euro, cea mai mare de dupa anii 1990 si care in mod cert va permite tuturor primariilor sa isi rezolve problemele importante de ordin local”, a declarat prefectul George Lazăr.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a punctat importanța acestui plan de dezvoltare care vizează comunitățile locale: „Proiectul Anghel Saligny este pentru milioane de romani, este pentru sute de mii de nemteni si va aduce dezvoltare si un standard de viata civilizat.
Planul National de Investii Anghel Saligny, nu are culoare politica, este pentru oameni, pentru comunitati locale pentru romani.
Premierul Florin Cîţu are curajul si viziunea de a dezvolta localitatile din Romania cu cel mai mare proiect de investitii din ultimii 30 de ani, atat de necesar si de asteptat de toate comunitatile locale”.

V.N.

One thought on “P.N.I. Anghel Saligny, prezentat de Prefect și Guvern primarilor din Neamț

 1. Cel mai mare program de hotie la LIBER fara raspundere PENALA.

  Asta este miza PNDL 1,2,3.

  NIMENI nu controleaza calitatea acestor lucrari si pretul lor.

  Intr-o tara de hoti nu exista nici o condamnare pe PNDL 1,2.

  ANTOLOGIC

  In schimb avem o groaza de anchete a unor ziaristi independenti care au aratat ce mizerii de lucrari si ce hotii s-au facut prin acest program unde 1 wc costa 3-4 mii de euro…..

  Sa ne spuna hotii din PSD/PNL ce investitii au”VENIT” in aceasta tara/Neamt cu acest program PNDL?

  Sa ne spuna hoti din PSD/PNL cati oameni s-au racordat la apa si canalizare?

  Va spun eu:ZERO BARAT la INVESTITII si aproape ZERO la racordari.

  PNL=PSD=aceeasi MIZERIE

Lasă un răspuns