OSTENTATIV! Jandarmii cu armele, la vedere, la protest la Piatra Neamț! Galerie foto

Aproape toți jandarmii care au fost dislocați la mitingul din noaptea de 29 martie de la Piatra Neamț aveau pistoalele la vedere, într-un mod evident ostentativ dacă nu și provocator.
Unii dintre ei aveau pistoalele prinse chiar pe tocuri, pe coapse, în timp ce unii le aveau la centură, pe șold.
Da, ținuta completă a jandarmilor la misiuni de asigurarea a ordinii publice conține și armamentul individual dar nu credem să existe vreun regulament care să impună purtarea armelor pe coapse (la un mod foarte vizibil și provocator) și că aceste pistoale nu ar putea sta în toc, pe șold, sub haină.

Mai jos, o galerie foto elocventă:

Imagini cu armamentul afișat de jandarmi jandarmi, ca la expoziție, găsiți și în video-ul de mai jos:

 

 

Daniel Vinca

 

2 thoughts on “OSTENTATIV! Jandarmii cu armele, la vedere, la protest la Piatra Neamț! Galerie foto

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu cata prostie…..care sunt alternativele celor care protesteaza la situatia actuala??sa dea Guvernul o ordonanta sa dispara pandemia , nu???? Daca vreun protestatar se va imblonavi , ce facem cu el? il tratam la Spitalul Judetean Neamt suport Covid???

  2. Astia traiesc cu impresia ca daca tipa ei ,pandemia se sperie si se opreste. Si totul revine la normal. Sunt genul de oameni care si de ajung ei sau rudele lor la UPU,nu cred neam ca sunt bolnavi. Nu e bai,raman locuri pt cei care chiar au nevoie de ajutor. Eu pe astia nu i-as primi la tratament….serios,ca sunt ei tampiti e una,dar sa pui in pericol si pe altii prin comportamentul tau,asta e rea-vointa,rau cu premeditare. In fine,lumea a innebunit complet,nu mai exista echilibru,echidistanta,realism…..

Lasă un răspuns