Orange își cere scuze! Și oferă bonusuri clienților!

Incidentul operațional din rețeaua Orange (care i-a iritat pe zeci de mii de clienți din Neamț dar și pe cei din alte județe afectate) este urmat, la câteva zile distanță de o nouă serie de scuze din partea companiei de telefonie mobilă dar și de anunțul oferirii de bonusuri pentru clienți.

Astfel, de exemplu, clienți cu cartele pre-pay au primit mai devreme acest mesaj: „Ca urmare a incidentului de retea din 27.03.2019 iti oferim bonus 5 GB, valabili pana la 30.04.2019. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si te asiguram ca ne dorim sa ai mereu cea mai buna experienta de folosire a retelei Orange”.

Reamintim că pe 27 martie, timp de 3 ore, rețeaua Orange a fost paralizată pentru clienții din Neamț dar și din alte județe. „Astazi, incepand cu ora 14:34, o parte dintre clientii nostri au intampinat dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie a aparut ca urmare a unor sectionari multiple simultane ale magistralelor principale de fibra optica in judetele Bistrita-Nasaud, Brasov si Mehedinti. Echipele noastre tehnice au intervenit prompt pe teren si au repus serviciile in functiune gradual, incepand cu ora 16:40. Serviciile au revenit la parametri normali de functionare la ora 17:40”, au fost mesajele publice transmise în ziua respectivă de Orange.

D.V.

Lasă un răspuns