Operațiunea „Cort de partid luat cu camionul Publiserv” / De la cititor paparazzo

Operațiunea „Cort de partid luat cu camionul Publiserv” s-a desfășurat alaltăieri, pe la ora 14, iar imaginile de mai sus surprind momentul când un astfel de punct folosit pentru strângerea de semnături pentru listele la europarlamentare, al PNL Piatra Neamț, a fost extras din centrul orașului, de lângă magazinul Altex și fast food-ul CUSOS.

NT 15 PPN este numărul de înmatriculare al unui camion aparținând Publiserv (firmă a Consiliului Local Piatra Neamț) și nici nu ne-am deranjat să întrebăm conducerea firmei municipalității dacă mijlocul de transport a fost plătit sau nu întrucât nu putem crede că George Triboi (fost consilier județean PNL și susținut pentru funcția actuală de PNL Piatra Neamț) ar face o asemenea gafă, să pună gratuit camionul firmei la dispoziția partidului. Ba suntem convinși că dacă am fi întrebat, directorul general Triboi nu doar că ne-ar fi spus că acel camion nu a fost pus la dispoziție în mod caritabil, ci ne-ar fi furnizat și copiile după factura și chitanța aferentă.

Cititorii Vestea care au „paparațit” momentul erau gata să jure că întreaga operațiune a avut loc sub ochiul vigilent al altui personaj important din echipa PNL Piatra Neamț (bine, dacă se mai poate vorbi acum de „echipă”), Alexandru Rareș, consilier la cabinetul Primarului Dragoș Chitic. Dacă e așa, suntem de asemenea convinși că respectivul nu a prestat importanta observare și monitorizare a acțiunii în timpul serviciului ci, cu siguranță, acer cerere scrisă de învoire și urmează să recupereze orele dedicate, cu atâta sârguință, partidului.

Faptul că PNL Piatra Neamț a apelat taman la firma Consiliului Local (pe bani, desigur, cum am spus) e încă o dovadă că Publiserv realizează servicii bune și la tarife rezonabile. Ne așteptăm, desigur ca și PNL Piatra Neamț să fie trecut pe siteul societății, la capitolul Portofoliu de clienți. Iar capacitarea unor beneficiari terți nu face decât să se înscrie în liniile unui management performant care își propune atragerea de noi clienți în afara Primăriei Piatra Neamț.

Mai jos, încă 3 poze din numerosoasele albume primite la Redacția Vestea:

Cei de la Publiserv trebuie să se bucure că această știre a apărut în Vestea. Să fi fost scrisă de alții, pe logica articolelor legate de bannerul PMP (amplasat sub vigilenta observație a unui echipaj de Poliție Locală), ar fi urmat solicitări imperative de demisii ale directorilor Publiserv, ale primarului, ale consilierilor PNL (care aveau și ei funcții de conducere în partid, măcar când a fost montat cortul, dar oricum fac parte din CL-ul unde se votează chiar azi bugetul, inclusiv bani pentru lucrări realizate de firma respectivă), circ, nene…

 

D.V.

 

2 thoughts on “Operațiunea „Cort de partid luat cu camionul Publiserv” / De la cititor paparazzo

  1. Dacă nu a fost și Poliția Locală, nu are farmec.Poate cu altă ocazie.

  2. Nu este o noutate, asa s-a intamplat in toate campaniile de pana acum!Vada ca un simpatizant PNL spune ca „poate au platit”!Il informez pe distinsul penelist ca PNL are , de la campaniile precedente, facturi neplatite de zeci de mii de euro!

Lasă un răspuns