Operaţie estetică serioasă pentru Sala de Festivităţi a Primăriei Roman!

Imaginile de mai sus arată actuala faţă a Sălii de festivităţi de la Primăria Roman, iar cele care urmează fac parte din proiectul realizat de arhitecţi pentru o operaţie serioasă de modernizare:

„Arhitecții Primăriei au realizat un proiect ce va schimba în integralitate spațiul, conferindu-i multiple posibilități, de la găzduirea unor ședințe, dezbateri publice, întâlniri cu cetățenii și până la organizarea de manifestări cultural-artistice. 
Noua sală va avea o scenă prevăzută cu ecran de proiecție, în sală vor fi scaune confortabile și dotarea va presupune un sistem de sonorizare performant. Romanul are nevoie de spații moderne în care să se desfășoare cât mai multe activități”, spune primarul Lucian Micu.

Primarul spune ar fi dorit o reabilitare totală a întregii clădiri în care se află Primăria dar s-a lovit de refuzul Ministerului de Finanţe care este coproprietar.

Finanţarea renovării Sălii de festivităţi va fi asigurată exclusiv „din forţe proprii”, spune Micu, ceea ce înseamnă că fondurile vor fi de la bugetul local.

D.V.

One thought on “Operaţie estetică serioasă pentru Sala de Festivităţi a Primăriei Roman!

  1. CÂT MAI MULTE MANIFESTARI – CANTITATIVE DAR NU SI CALITATIVE – PENTRU CARE TROMPETISTII EPOCII SUNT PLATITI LA GREU

Lasă un răspuns