Omul de afaceri Constantin Tudurache, susţinut de PNL Neamţ pentru Primăria Dochia

Omul de afaceri Constantin Tudurache este susţinut de PNL Neamţ pentru funcţia de primar al comunei Dochia, anunță un comunicat remis de PNL Neamț.

Acesta a declarat că localitatea are nevoie de o schimbare în bine, iar echipa PNL este pregătită şi are proiecte în acest sens: „Sunt convins că împreună cu cei care au acceptat să devenim o echipă în PNL, una unită, care să îşi asume responsabilitatea conducerii comunei Dochia, vom putea realiza ceea ce ne-am propus. Astfel, putem face posibilă schimbarea de care avem nevoie. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Constantin Tudurache, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Dochia.

Preşedintele PNL Neamţ, ministrul secretar de stat George Lazăr, a transmis că îi acordă toată susţinerea şi are încredere că va câştiga funcţia de primar al comunei Dochia: „Domnul Constantin Tudurache este un om al locului, născut, crescut şi care locuieşte în comuna Dochia. Ştie foarte bine care sunt nevoile comunei, cu ce probleme se confruntă locuitorii de aici dar are şi soluţiile necesare. Am toată încrederea că va fi un bun primar al comunei Dochia şi îl asigur de toată susţinerea mea dacă voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ”.

Căsătorit şi având un copil, omul de afaceri Constantin Tudurache este fiu al comunei Dochia.

V.N.