Omor între ţigani la Roman! Unul a decedat, al doilea înjunghiat a fost trimis la Iaşi! Mascaţii de la IPJ au plecat spre Roman

Update ora 00,51: Numele celui căutat de Poliţie este VASILE LEFTER. Atentie: e periculos si irascibil. Sfat pentru populatie: daca-l cunoasteti, sunati de urgenta la 112!

Update luni, ora 00,33 – Surse neoficiale vorbesc si de un al treilea ranit, tot injunghiat. Autorul este identificat dar nu a fost prins. Mascaţii de la Politia Judeteana Neamt ar fi fost trimisi tocmai pentru a ajuta la capturarea cutitarului criminal.

Din doi rromi înjunghiaţi la Roman, în această seară, unul a decedat la UPU Roman şi al doilea a fost trimis la Iaşi. Informaţia a fost confirmată din punct de vedere medical de către dr. Maria Andrici, directorul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

Cele două victime au ajuns la CPU Roman în această seară (duminică), pe la ora 22,30.

Situaţia încordată din zonă a determinat comanda IPJ Neamţ să alarmeze membri Serviciului de Intervenţie Rapidă, informează surse neoficiale. „Mascaţii” au venit de acasă şi au fost deja trimişi spre Roman, pentru prevenirea conflictelor ulterioare care pot apărea în astfel de cazuri.

Vom reveni.

D.V,

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Omor între ţigani la Roman! Unul a decedat, al doilea înjunghiat a fost trimis la Iaşi! Mascaţii de la IPJ au plecat spre Roman

 1. Pai cum sa nu intervina repede daca sefii de la IPJ sunt in solda tiganilor?

  Pai vedeti?

  Intrebarea legitima este care din gasti ii plateste?

  Pentru asta ii lasam pe cei de al DIICOT sa afle nu?

  Dar daca cealalta gasca care nu-i plateste pe cei de la IPJ ii plateste pe cei de la DIICOT?

  Pai vedeti,se complica treaba….

  Sa speram ca gasca care ii plateste pe cei de la IPJ,ii plateste si pe cei de la DIICOT…hahahahahahahahahahaaaa…ca sa nu iasa scandal….

 2. Pe cand o sa-i exterminam noi, tiganii sufoca cartierele si orasele Romaniei aceasta natie bine cunoscuta pe cand sa-i lichidam pe rromi si dupa pe politistii spagari.

Lasă un răspuns