Oficial, de la Secretariatul Camerei Deputaţilor: Nicolae Iftimie, demisie din Grupul PSD şi din partid! Rămâne „neafiliat”!

Este oficial, deputatul Nicolae Iftimie de la Neamţ nu mai face parte de astăzi din grupul PSD de la Camera Deputaţilor. Demisia sa a ajuns astăzi la Secretariatul Camerei Deputaţilor iar confirmarea oficială pentru Vestea a fost dublată de precizarea: „A anunţat că va funcţiona în continuare ca deputat neafiliat!”.

Documentul care poartă semnătura deputatului de Neamţ a fost depus încă de săptămâna trecută, mai întâi a ajuns în mapa Preşedintelui Camerei Deputaţilor şi abia astăzi a ajuns şi la Secretariatul instituţiei respective.

Sursele Vestea spun că Iftimie ar fi demisionat şi din calitatea de membru PSD însă în acest moment nu ştim dacă un astfel de document (cel de mai sus sau altul) ar fi ajuns şi la organizaţia Neamţ PSD.

Contactat de Vestea în urmă cu câteva minute pentru a da detalii despre pasul făcut în afara PSD, deputatul Iftimie nu a răspuns la telefon.

 

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns