Oficial! Carabelea, candidatul PNL pentru funcția de Primar de Piatra Neamț!

E oficial, Andrei Carabelea este candidatul PNL pentru funcția de primar de Piatra Neamț. După cum se vede și în fotografia de mai sus (personajele aflate în picioare), carabelea va face practic un tandem cu deputatul Mugur Cozmanciuc (președintele PNL Neamț) care este candidatul deja anunțat pentru funcția de președinte CJ Neamț.

Anunțul public a fost făcut în urmă cu câteva ore și de Carabelea care a atașat o fotografie de la momentul în care candidatura a fost certificată chiar de Ludovic Orban.

<<Dragi prieteni,
Vă anunț oficial ca sunt candidatul PNL pentru Primăria Piatra Neamț.
Este o onoare imensă și o responsabilitate uriașă pe măsură. Și mi le asum pe ambele cu aceeași seriozitate cu care m-am implicat în comunitate de mai bine de 12 ani. Sunt un om simplu, născut și crescut în Piatra Neamț, cu așteptări, aspirații și dorințe pentru comunitate. M-am implicat și dedicat unor cauze: ecologia și promovarea spiritului civic. Voi rămâne același om activ și dedicat să facă bine comunității și din postura de Primar.
Sunt mult de spus despre ce îmi doresc pentru comunitatea noastră. Vom discuta, vom dezbate, vom construi împreună.
Acum, cu emoție și entuziasm, va spun doar atat: prioritatea mea este să facem din Piatra Neamț un oraș atractiv, respectând temeinic principiile dezvoltării durabile: oameni, economie, mediu.
Haideti alături de mine pe acest drum! Pentru că succesul proiectului nu va fi doar al meu și nici ține nu doar de mine: ci de noi toți!>>, spune Carabelea.

Candidatul mulțumește șefilor de partid dar mizează și sprijinul pe care mizează din partea a doi vectori importanți, primarul în funcție Dragoș Chitic și fostul prefect Vasile Panaite: <<Mulțumesc Președintelui PNL Ludovic Orban, Președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc pentru susținere și încredere! De asemenea, mulțumesc pentru susținere tuturor colegilor din organizație. În mod special apreciez sustinerea și mulțumesc Primarului în funcție Dragoș Chitic și colegului meu Vasile Panaite!
Și multumesc vouă, celor care ma susțineti. Urmează două luni nebune, dar binele comunității merită orice sacrificiu. Totul va fi bine!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns