Ofertă de nerefuzat a echipei Iohannis: poze cu Petre Roman

petre roman 2

Simpatizanţii nemţeni ai candudatului Klaus Iohannis tot se aleg cu ceva după această campanie electorală, chiar şi dacă favoritul lor va pierde cursa: poze cu Petre Roman sau cu alţi lideri judeţeni sau naţionali ai ACL.

Parcă în amintirea vremurilor cu celebrele textiliste de la APACA (“Nu vrem Kent, nu vrem valută…), Roman dar şi secretarul general PDL, Gheorghe Flutur au fost asaltaţi pe străzile din Piatra Neamţ şi din Târgu Neamţ, cadrele au curs gârlă şi, începând de ieri, pozele pot fi ridicate de la sediul PNL Neamţ, după cum anunţă un comunicat de presă ACL.

Înainte de întâlnirea cu pensionarii liberali, preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, deputatul PNL Petre Roman, preşedintele PNL Piatra Neamţ Radu Surugiu şi preşedintele PNL Roman Eugen Ţapu Nazare s-au plimbat pe străzile din Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ pentru a discuta cu nemţenii despre prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis. Ei au întâmpinaţi cu căldură de nemţeni, care au făcut poze cu senatorul PNL Petre Roman şi cu secretarul general al PDL ,Gheorghe Flutur, pe care le pot ridica la sediul PNL Neamţ, începând de azi – menţionează comunicatul citat.

Aceeaşi sursă precizează că “Secretarul generalal PDL, Gheorghe Flutur, deputatul PNL Petre Roman şi liderii ACL Neamţ Mugur Cozmanciuc, Alexandru Drăgan, senatorul Eugen Ţapu Nazare şi deputatul Radu Surugiu au participat pe 09 octombrie în Neamţ la întâlniri cu militanţii PNL din zonele Târgu Neamţ şi Piatra Neamţ, cu peste 300 de pensionari din Piatra Neamţ, dar şi cu cetăţeni din cele două oraşe”.

 “Eu sunt de aici din zonă, din Suceava şi nu puteam să ratez oportunitatea de a-i vizita pe nemţeni”, a afirmat secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

“Ne bazăm foarte mult în această campanie pe pensionari pentru că ei sunt foarte importanţi şi respectaţi de către noi”, a afirmat senatorul PNL Petre Roman.

“Mulţi pensionari nemţeni mi-au spus că atunci când merg la vot nu se gândesc doar la ei, ci la cine ar putea să-I ajute pe copiii şi nepoţii lor să-şi găsească un loc de muncă şi să aibă un trai mai bun şi cu soluţiile pe care le propune, dar şi cu ce a făcut déjà în Sibiu- cartea sa de vizită, cred că Iohannis i-a convins”, a spus preşedintele PNL Roman, Eugen Ţapu Nazare.

vesteanet

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns