Obreja, replică filosofică: „Într-un CA incompetent pot fi şi membri competenţi!”

 

Într.un Consiliu de Administraţie etichetat, în mod repetat, drept „incompetent”, pot fi şi unii membri competenţi- aceasta este replica absolut memorabilă cu care profesorul Mihai Obreja poate intra într-o culegere comtemporană de citate filosofice.

Iar replica respectivă a fost rostită în conferinţa de presă de mai devreme, de la Publiserv, susţinută de consilierul local şi membru AGA Obreja alături de noul director general interimar Valentin Ciobanu (ex-consilier local).

Replica respectivă a survenit în contextul în care, după oarece ezitări, Mihai Obreja a reuşit să anunţe pachetul complet de membri din Consiliul de Administraţie, ultima persoană menţionată de el fiind Irina Ţepeş Greuruş. „Păi doamna Ţepeş a fost şi în ultimul CA pe care l-aţi tot etichetat drept incompetent”, a fost replica jurnalistică care trimitea la mai multe ieşiri publice ale unor oficiali PNL de la Piatra Neamţ. Ba chiar şi în hotărârea AGA de revocare a fostului CA se făcea trimitere la incompetenţă, dacă ne amintim bine. Ba chiar şi în conferinţa de presă de azi ambii amfitrioni au făcut numeroase trimiteri la managementul defectuos din vremea fostei conduceri şi a fostului CA.

Şi aici a survenit replica adâncă a lui Obreja, cu particularul competent dintr-un întreg incompetent. Probabil sunt suficiente motive obiective pentru care competenţa unui membru din CA-ul demis a fost reevaluată aşa de rapid iar legătura cu PMP (partid în alianţă cu PNL la CL) este doar o coincidenţă.

Mai jos, documentele prin care aceeaşi persoană a fost ba revocată, ba re-numită pe aceeaşi funcţie, dup[ nici 20 de zile, după reevaluarea de rigoare:

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Obreja, replică filosofică: „Într-un CA incompetent pot fi şi membri competenţi!”

  1. Domnu’ consilier fiind fost profesor de logică de ce nu a propus domnului primar și colegilor de partid desființarea Publiserv și externalizarea serviciilor de asfaltare și întreținere drumuri? Bani pentru partid?
    Se vede clar cum clasa politică este aservită intereselor lor financiare și nu-i doare nici în cot de noi și de acest oraș în care trăim! Rușine domnilor!

Lasă un răspuns