Obreja despre finanţarea ONG-urilor de către Primărie: “S-a format o clientelă!”

Discuţii interesante acum câteva minute, în Consiliul Local Piatra Neamţ unde s-a votat un proiect de hotărâre pentru finanţarea unor acţiuni derulate de ONG-uri.
Referindu-se la divergenţa de opinii între tabăra PNL (din care face parte) şi majoritatea PSD-PMP-ALDE, consilierul local Mihai Obreja a făcut un aspru rechizitoriu cu privire la unele din finanţările derulate până acum, punctând că “S-a format o clientele”.

“Se transformă Consiliul Local în sursă de finanţare pentru terţe persoane. Poate ar trebui ca pe viitor să ni se prezinte un raport al cheltuirii acestor bani. Aprobăm finanţări, se dau banii, se trage cortina. Se depun apoi nişte documente justificative dar…”

La acest proiect a căzut deocamdată susţinerea unei acţiuni în care este implicat tânărul pianist Daniel Ciobanu. Din scurtul schimb de replici Muscalu – Vîrlan, concluzia a fost că dat fiind faptul evenimentul va avea loc în partea a 2-a a lunii septembrie, este timp ca ulterior să fie făcută alocarea de bani necesară.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns